telinizi pc den kontrol edin gelişmiş bir program

Konu Sahibi
telinizi pc den kontrol edin gelişmiş bir program
Mobiola Remote Phone Control for S60v2telefonunuzu pc nizden kontrol edebileceğiniz çok gelişmiş farklı bir yazılım

Temel Özellikleri* Telefonunuzun ekranını pc nizde görme* Pc nizin klavye ve mouse u ile ekranda göreceğiniz telefonunuzu kontrol edebilme* Zoom yapabilme özelliği* Ekran görüntüsü alabilme* Video Kaydı yapabilme* Blutooth ve Usb ile çalışma imkanı* Skype ve Youtube videolarınızı görüntüleyebilme kaydedebilme

Destekleyen ModellerNokia 6681, Nokia 6682, Samsung SGH-D720, Nokia 3230, Nokia 6670, Panasonic X700, Panasonic X800, Nokia N70, Nokia N72, Nokia 6630, Samsung SGH-D730, Nokia N90, Nokia 6260, Nokia 7610, Nokia 6620, Nokia 6600, Nokia 6680

Ekli dosyalar

Tepkiler: umut12345, dalgaci37, punqermojo ve 9 diğerleri
çok teşekkür ederim ellerine sağlık uzun zamandır bunu arıyordum

leiche

Emekli Yönetici
güzel paylasım
birgün ihtiyacım olursa indiririm

medova

Üye
teşekkürler..active kodu varmı

istliali

Üye
tamamda bi soru bu telefona bu pc nasıl bağlanıcakdrek telefon numarasındanmı bağlanıyo yoksa ne gerekiyo

bu_q_ra

Üye
evet telefon bağlanmıyo??? bağlantı hatası veriyor

CanceR

Üye
usbden bi türlü bağlayamadım nasıl ocanıda anlatsaydın keşke

--------------- Ekleme ---------------

biraz uğraşıdqan buldum çok güzel oluyo pcden kontrol etmek ama biraz yavaş işliyo

emeğine sağlık fakat telefona kurduğumuz program bluetoothla bilgisayarı bulduktan sonra bağlan diyorum hata veriyo ne yapcaz?

sağol da kardeş actie codu nu yazarmısın acele beklemedeyim

blacksah

Üye
Harika program. Denedim. Güzel çalışıyor. Ama 7 günlük deneme sürümü. Sürekli kullanım için active key istiyor. Onuda verebilen çıkarsa çok tatlı olur.

onukonuk

Üye
çok teşekkürler peki nası lisanslıycaz

emre--

Üye
bunun w810i için olanıda var mı arkadaslar çok acil

sağol kısa bir süre için de olsa iyi program

Key' e bi çözüm bulmak lazım
Teşekkürler

teşekkürler..active kodu varmı

dostum güzel teşekkür etmişsin demekki pro yu kurabilmişsin birde aktive kodunu istiyorsun.6600 sahibisin galiba ama nasıl yapılması gerektiğini bizimle paylaşamazmıydın.