Teli rootladim ve tavsiye etdiginiz uygulamalar!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Teli rootladim ve tavsiye etdiginiz uygulamalar!!!
Evet arkadaslar bugun teli rootladim ve artik neler yapabilirim!!!
Gerekli uygulamalar ve ne ise yarar aciklamasi ile yazarsaniz sevinerim.

anilgale

Üye
Telefonu rootladım hadi program yükleyeyim diye birşey yok. Rootladıysan, rom bak, rom yükle. Telefonundan daha güzel performans alırsın, daha iyi batarya süresi elde edersin ve telefonunu daha rahat kullanabilirsin. Rootlamanın asıl amacı sistem dosyalarına erişebilmektir. Yani telefondan daha iyi performans alabilmek, başka bi deyişle rom yükleyebilmek diyebilirim sana

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Rom yuklemek ucun Boatloader klidini açmak gerekmiyormu?? Ben öyle biliyorum
benin telde Boatloader kilidi kapali..

anilgale

Üye
Kaldır onu da? Türkçe talimatları veren birçok site var, takip et ve yap, çok talimat var karışık gibi ama temiz iş, ve kolay. Ya zaten root yapmak için bootloader kilidini kaldırmış olmak gerekmiyor mu?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Benim tel xperia ray surum 4.0.4 ve root yaparken Boatloader kilidi kaldirmaga gerek yok!!!
Benim istedigim simdilik lucky patcher, root explorer, app2cd, titaniumbackup, supersu vs... Uygulamalarin ne ise yaradigini ögrenmek ve hata yapmadan kullanmak.. :D

stoch94

Üye
Benim tel xperia ray surum 4.0.4 ve root yaparken Boatloader kilidi kaldirmaga gerek yok!!!
Benim istedigim simdilik lucky patcher, root explorer, app2cd, titaniumbackup, supersu vs... Uygulamalarin ne ise yaradigini ögrenmek ve hata yapmadan kullanmak.. :D

Titanium backup:Teldeki her seyi tamamen yedeklemeni saglar.
Lucky patcher:Bazi oyun ve uygulamalardaki lisans kontrolunu ya da reklamlari kaldirmani saglar.Ornegin poweramp i ucretsiz olarak surum kullanabilirsin lucky patcher ile.
Root explorer:Telefonun sistem dosyalarina erisim saglar.
App2sd:Telefon hafizasindaki her seyi sd carda tasimani saglar.
SuperSU:O da ustte yazdigim uygulamalara gerekli izinleri verir:)
Umarim yardimci olmustur.Iyi androidler :D

• Beğen
Tepkiler: PriveT ve Heroata
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt