Burası bir form sitesi amacımız bildklerimizi paylaşmak biliosan yardımcı olmaya çalışırsın bilmiosan da susarsın bişy yazmazsın arkadaş biraz tecrübesiz ve bilgi almak istiyor azarlayarak eline ne geçiyor anlamıyorum..
Uzun seneler Symbian kullanmadigim bir dönemde 5800xm almistim sonra internette arama yapip bu siteyi buldum, Bazi arkadaslarin verdigi emek ve iyi calismalari okuyarak gerekenleri yaptim. Hepimiz bildigimiz konularda yardimci olmak icin zaman ayiriyoruz ama arada ince bir cizgi var okumamak direk yardim istemek.
Sitenin android bölümü malesef Firma ve cep modeline göre kilitli konularla düzenlenmemis ama arama yapilinca daha önce paylasim yapilmis konulara genede ulasmak zor degil.
Antipatik olmak yada arkadasi elestirmekde sorun degil sitede eksikler olabilir ama yeteri kadar bazi arkadaslarin konulari, calismalari mevcutken Android hakkinda hic bir konuda fikir sahibi degilken konu acarim birileri anlatir mantigi bana ters geliyor.
Samsung s1 aldigimda, Mini son olarakta 2x aldigimda hic bir konuda bilgi sahibi degildim okuyarak arastirarak buldum inananin maxi yada baska sitelerde ufak bir arama ile yeteri kadar bilgi mevcut.
Buradaki olay sadece hazircilik bend ebunu elestirdim.