teli overlock yapmak istiyorum yardimm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
teli overlock yapmak istiyorum yardimm
Htc explorer var nasıl overlock yaparım bunun için root yapmaya gerek var midir varsa onu nasıl yapcaz

Peocawe

Peocawe

Üye
Root yapman gerekiyor overclock için. Root yaptıktan sonra marketten cpu master free gibi uygulamalar indirip overclock yapabilirsin. Tabi bunun zararlarıda çoktur. Mesela gereğinden fazla yükseltirsen telefonun anakartını yakabilirsin. Isısını sürekli kontrol et ve stabil çalışmasına özen göster. Root nasıl yaparsın o telefona bilmiyorum araştırabilirsin.

Sarangni

Sarangni

Üye
Overlock destekli bir kernel bulamazsanız ya da rom overlock edemezsiniz. Root edip CPU Master kursanız bile romunuzun ya da kernelinizin overlock desteği yoksa yapamazsınız.

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Tamam saolun root yapmayı buldum bide jaggyrom varmış oc destekli onlari yukledikten sonra ne yapmak lazım

mancukya

Üye
Dünya kadar internette resimli ve vidyolu aciklamalar mevcut sen daha androidi zerre kadar bilmeden islemci overclock yapicam diyorsun ama root, kernel olaylarindan bihabersin biraz arastirmak ve okumak cokmu zor ?

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefondan telefona değişen bir iş değil mi ve de tel kimsede yok daha o yuzden destek ve bilgi istiyorum kizmanin sebebi ney yol göstermek çok mu zor arkadaşım

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu telefondan telefona değişen bir iş değil mi ve de tel kimsede yok daha o yuzden destek ve bilgi istiyorum kizmanin sebebi ney yol göstermek çok mu zor arkadaşım

Türk sitelerin de telefonlar için fazla destek bulamazsınız. Yabancı kaynaklı XDA gibi sitelere bakmak gerek.

Overlok yapmaya gelince 600 mhz 800 mhz ile 1 ghz arası yapacaksa yapın yoksa 100 mhz için yapmaya gerek yok. Overloktan sonra pil tüketimi artacaktır.

Overloc icin SETCPU ve NO-FRILLES uygulamalarından birini kurmanız gerek.

hotlock

hotlock

Üye
Dünya kadar internette resimli ve vidyolu aciklamalar mevcut sen daha androidi zerre kadar bilmeden islemci overclock yapicam diyorsun ama root, kernel olaylarindan bihabersin biraz arastirmak ve okumak cokmu zor ?

Burası bir form sitesi amacımız bildklerimizi paylaşmak biliosan yardımcı olmaya çalışırsın bilmiosan da susarsın bişy yazmazsın arkadaş biraz tecrübesiz ve bilgi almak istiyor azarlayarak eline ne geçiyor anlamıyorum..

mancukya

Üye
Burası bir form sitesi amacımız bildklerimizi paylaşmak biliosan yardımcı olmaya çalışırsın bilmiosan da susarsın bişy yazmazsın arkadaş biraz tecrübesiz ve bilgi almak istiyor azarlayarak eline ne geçiyor anlamıyorum..

Uzun seneler Symbian kullanmadigim bir dönemde 5800xm almistim sonra internette arama yapip bu siteyi buldum, Bazi arkadaslarin verdigi emek ve iyi calismalari okuyarak gerekenleri yaptim. Hepimiz bildigimiz konularda yardimci olmak icin zaman ayiriyoruz ama arada ince bir cizgi var okumamak direk yardim istemek.
Sitenin android bölümü malesef Firma ve cep modeline göre kilitli konularla düzenlenmemis ama arama yapilinca daha önce paylasim yapilmis konulara genede ulasmak zor degil.
Antipatik olmak yada arkadasi elestirmekde sorun degil sitede eksikler olabilir ama yeteri kadar bazi arkadaslarin konulari, calismalari mevcutken Android hakkinda hic bir konuda fikir sahibi degilken konu acarim birileri anlatir mantigi bana ters geliyor.
Samsung s1 aldigimda, Mini son olarakta 2x aldigimda hic bir konuda bilgi sahibi degildim okuyarak arastirarak buldum inananin maxi yada baska sitelerde ufak bir arama ile yeteri kadar bilgi mevcut.
Buradaki olay sadece hazircilik bend ebunu elestirdim.

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Haksızsam bağışla ama burası genel destek bölümü değil mi ben araştırdim biraz ama sadece bir sitede birşey buldum ondan konu açtım fazla bilgi göz çıkarmaz yeni aldığım teli erkenden bozmayayim diye ıkinci olarak ben tartışmak istemiyorum yardım istiyorum

---------- Eklendi @ 15:51:15 ---------- Yazıldı @ 15:49:04 ----------

Bide root işlemi sırasında bir yanlışlık olursa ne yapmam gerek çünkü garanti dışında kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt