Teli modem gösterip internete gireceğim ama hangi operatör

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
Teli modem gösterip internete gireceğim ama hangi operatör
Arkadaşlar benim n73 telefonum var onu modem olarak internete giriyorum fakat şöyle bi sorunum var şimdi benim internetimi kapatacakalr zaten kapatsınlşar öss sınavım var.Şimdi vodafone 250mb lık 70 ontöre olan tarifesi yüzünden vodafone geçmek istiyorum fakat kopuyo felan diyorlar mesela ben turkcell hattımdan online bir oyun olan silkroad online nı 1.5 saat oynadım ama hiç sorun yaşamadım şimdi sorun silkroad değil bana adam gibi kullanabileceğim internet tarifesi önerebilirmisiniz hattım avea hangisine geçiyim avea zaten rezalet daha kocaelide 3g si yok:-)

Arkadaşalar bu şekilde bağlananlar varsa bana cevap yazabilirler mi sizce ne yapıım vodafone geçmek cazip gibi geliyor ama ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu uygun bölüme taşınmıştır.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
valla ben tcell kullanıyorum aşırı memnunum, vodafone kopuyodu bi daha aman dedim, aveam yok bişey diyemem...:lol

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten kopma sorunu oluyormu ya ama vodafone da çok ucuz

ilo53

ilo53

Üye
turkcell gusel bence ınternet paketı al 150 mb lk satan arkadaslr war.az dersen 1 gb 2 gb 4 gb 8 gb pakerler war

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sürekli kullanım için ADLS öneririm, kısa süre için kullanıyorsan ve bulunduğun yer vodafone kapsama alanı içinde rahat çekiyorsa vodafone 250MB paketini öneririm. Ama vodafone iyi çekmiyorsa ve kalite için tükçekl paketlerini öneririm.

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
ya tmm da o paketler sadece 2 kez alınabiliyor daha fazla alamıyosun.Bir de kocaelide oturuyorum yani vodafone illaki çeker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt