Telfonunu Suya Düşürenlerin Yapması Gerkenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
Telfonunu Suya Düşürenlerin Yapması Gerkenler
Arkadaşlar denize,su birikintisine,tuvalete,havuza, telefonunu düşürenlerini ne yapmasını ayrı ayrı anlatıcam ilk olarak en tehlikelisi olan havuza telfonunu düşürenlerini ne yapması gerektğni söyliyeceğim:havuza telefonunu düşüren ilk olarak havluyla silecektir tabi bu doğru bir davranış sonra doğal olarak saç kurutma makinesini içine atacaklar ve doğal olarak havuzun içindeki klor buharlaşacak ama telfounu içinde gidecek biyer olamdığı için telfoun içinde kalcak ve oksitlenerek telefonu bozacak ve kullanılmaz hale gelecekdir bu durumda doğru olan kurutma değil silmek olcakdır diyeceksinizki ben nasıl silicem telfounu içini accaksınız ve kulak pamuğu ile heryerni sildikden sonra jarja takıcaksınız ve telfonu kullanmaya devam bu ayrıca DENİZ içinde geçerlidir EĞER TUVALETE düşürmüşseniz ilk önce havlu ile silip sona saç kurutma makinesi ile kurtun sonra telfonu kullanmya devam SU BİRİKİNTİSİNE DÜŞÜRMÜSSENİZ VE BU SU ÇAMURLU İSE telefon çalışmaya devam edecekdir ama içinde çamur birikintileri sonradan sorun olcakdır bu durumda telfonunu içini açmak ve herkeyerni kulak pamuğu ile silmek gerekmektedir eyer telfounu için açamıyosanız hiç zorlmatyın götürün bi elektirikciye açsın içni sizde silin heralde parA alcak değil :D TELFOUNUZU HİÇ SUYA DÜŞÜRMEMİŞ OLSANIZ BİLE OKUYUN ELBET BİR GÜN DÜŞÜRÜ YADA Bİ ARKDAŞINIZ DÜŞÜRÜ :D

• Beğen
Tepkiler: bilkay, crazybatu, gkyuran ve 4 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Güzel bilgiler sağolasın Teşekkürler

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim

DPool

DPool

Üye
daha dusurmedim ama kaza geliyorum demez. tesekkur ederim

New Life

New Life

Üye
benim eskiden 1100 vardı çamaşır makinesinde yıkandı sonra bende kuruttum sildim felan halen daha çalışıyo paylaşım için sağol

half_man2

half_man2

Üye
TeŞekürederim saol:oke:

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
benim eskiden 1100 vardı çamaşır makinesinde yıkandı sonra bende kuruttum sildim felan halen daha çalışıyo paylaşım için sağol
kardeş 1100 2100 3310 gibi eski teller çok basit bi yapısı olduğu için su sadece bir süreliğine kapanamsına neden olur 6300 5610 n73 gibi tlefonlar renkli ekran olduğu için bataryadan ekrana daha fazla güç illetiği için bozulmaya neden olur eğer ekran jelatini içine su girerse o jelatini değişmesi gerekir

merty24

merty24

Üye
saolasın

batuhan_mxcep

batuhan_mxcep

Üye
    Konu Sahibi
bişey diil

WaRRioRKinq

Üye
güzel bilgş gardaş saol

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ben , tuzlu suyun 1 damlasının bile anakartı yakmasına yetiyor diye biliyordum ( kamerayı düşürmüştük denize , ozaman sölemişlerdi , 1 damlası bile anakartı yakıyormuş ) fakat dediklerin doğru , bilmeyenler için yardımcı olabilecek bi konu teşekkürler

o0041o00

Üye
sagolasın bir gün isime yarar
:oke:

BktsBcr

BktsBcr

Üye
işe yarıycak bilgi. Teşekkürler..:oke:

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bılgı ıcın sagol kardes

oflu250

oflu250

Üye
arkadaşlar ben nokia 3720 c aldım bu dertten kurtuldum samsung'unda b2100 ı var bunlar suya toza darbeye dayanıklı teller tavsiye ederim.buda bi seçenek yinede paylaşım için teşekkür.

nicexx3

Üye
sağ ol teşekkürler aklımızda bulunsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt