teLfonum kapandı yaRdım (Nokia N8)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CnnctngPeople

Üye
    Konu Sahibi
teLfonum kapandı yaRdım (Nokia N8)
aRkadaşLar 27 kasımda aLmıştım N8 ve dün saat 5 qibi kapandı ve açıLmadı ne yapmam qeRekiyor yaRdımcı oLun Lütfen neden kaynakLanıyor oLabiLir ?

TeşekkürLer..

Strazburg

Üye
Bataryay çıkar ve yeniden takmayı dene. Sorun devem ederse söyle bize.

vivaldi123

Üye
Şarjı bitmiştir.

CnnctngPeople

Üye
    Konu Sahibi
Bataryasını Çıkarmam iÇin vidaLarı sökmem qeRekiyo o zmn da Garantiden Çıkıo sanırım.
Şarjı bitik deqiL biandan kapandı ve aksamdan sabaha kadar Şarjda durdu. okuLdan qeLdim ve haLa açıLmıyo.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
inş. n8 de 5800 ın ilk serilri gibi sorunlu olmaz....

minti19

minti19

Üye
dostum garantiden çıkmasını istemiyorsan servise götür!

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Geçmiş Olsun diyorum başka bişey demiyorum o parayı n97 ye vermek çok daha mantıklı olurdu bence üretim hatası var n8 de s3 yazılımını ilk kez bu telefonda denediler ve elde patladı şimdi piyasadan topluyorlar bnce sen git nokia shop a sor bi n97 ile değişiklik yapma şansım nedir diye...

Utku

Utku

Üye
n97 mi bırak ya symbıan v5 var n8 de symbıan 3 ve 8 megapiksel ekran multi touch üstüne 500 tl verseler n97 ile değişmem (n8im var sankide:d:)hafıza kartını çıkarıp dene çıkmıyor olabilir bilgim yok ama...

keremerm

Üye
Açma tuşuna basınca titreşim veriyormu?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hiç riske girme ver servise gitsin.

Açma tuşuna basınca titreşim geliyor ve görüntü gelmiyorsa Flash dağılmıştır. Sen hiçbişiyle uğraşma ver servise ;)

keremerm

Üye
Açma tuşuna basınca titreşim veriyormu?
sormamın sebebi Benim de başıma geldi geçen gün format attım yeni güncelleme yaptım ingilizce yi tr yaptım falan derken bir anda güm kapandı açılmadı sadece titriyor bende hemen ölü yazılımı denedim phonex den oldu

futbol123

futbol123

Üye
geri iade et yerine yine n8 al bnce yada c7

tahtinveliahti

Üye
CnnctngPeople arkadasın dedıgı gibi birsey olduysa.. ben kafamı keserim.. ayrıca tlfnun batarya vidalarını cıkarınca garantide düşmüyor.. bilip bilmeden konusmassak daha ıyı olur sanırım.. N8 i kötüleyip.. IPHONE 4 ü yükseltmeye calisarak.. sanırım biyere varamazsın.. :nono:

CnnctngPeople

Üye
    Konu Sahibi
heRkese teŞkkrLer soRun kaLmadı. Media Markt dan aLmıştım qötürdüm iade aLdıLar yeni bi N8 aLdım. Çok memnundum ama kapanmştı iNş. bu böyLe oLmaz .)

liberty25m

Üye
merhaba arkadaslar sanalreyon com dan n8 aldım aynı sorun bendede var telefonu kargodan aldım ama hala acamadım sadece 3 saat kullandım tesadüf acıldı saatlerce bekledikden sonra sonra gene kapandı ama şimdi hic acılmıyor iade alır mı acaba sanalreyon lütfen yada acma tekniği bilen varsa yardımcı olsun batarya cıkarma dısında henüz cıkarmadım cünkü garanti dısı oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt