Televizyondaki evlilik programında ilginç talep (MİZAH)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tr-Maxicep

Tr-Maxicep

Üye
    Konu Sahibi
Televizyondaki evlilik programında ilginç talep (MİZAH)
Bugünlerde bazı televizyonların en gözde yapımları evlilik programları. Tüm gün izlenme oranlarında ilk 20'ye girmeyi başaran bu programlara bakılırsa, memlekette kimsenin bekar kalmaya niyeti yok; herkes evlenmek istiyor. 70'lik dedeler, nineler, 20 yaşındaki genç kızlar, şu anda üç kanalda yayınlanan benzer formattaki evlilik programlarına başvurarak "evlenmek istiyorum. Bana yardımcı olun" diyorlar.

Bir sosyal ihtiyacı karşılama amacıyla hazırlandığı iddia edilen bu programlardan ciddi anlamda mizah malzemesi çıkarılabiliyor. Zira damat ve gelin adaylarının sunucular, talipler, telefonla arayanlar, stüdyodaki konuklar ve kendi aralarındaki sohbetlerinden zaman zaman insanları kahkahaya boğan müthiş komik diyaloglar çıkabiliyor.

ACELE TAKMA DİŞSİZ DAMAT ARANIYOR

Bunlardan biri de geçtiğimiz günlerde Fox TV'deki "Su Gibi" isimli programda yaşandı. Uğur Arslan ve Songül Karlı'nın sundukları bu "izdivaç" programına konuk olan 67 yaşındaki bayan ilginç talebiyle ortalığı kırıp geçirdi. Emekli olduğunu ve ilk defa evleneceğini belirten teyzemiz için müstakbel damadın yaşı önemli değildi. Aradığı tek özellikse damadın dişlerinin takma olmamasıydı. Çünkü teyzemizin dişleri orijinaldi ve takma dişlerini çıkartıp kavanoza koyan bir koca istemiyordu. At alırken dişlere bakılırdı ama yaşlı koca ararken dişlerine bakana da herhalde ilk defa rastlanıyordu. Şimdi temel soru şuydu? Acaba bu teyzemiz, 70 yaş civarında olup da çektiği sıkıntılardan dolayı dişlerini dökmemiş bir dede bulabilecek miydi? (Gerekli malzemeyi veren Mesude Koçak hanıma teşekkürlerimle...)

Rıfat Yörük/habervaktim.com/Mizah
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Acele hemde:)
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:):)
 

omayra

Üye
bu kadar beklemiş ne acelesi varmış ki :ehe takma dişsiz amca zor be teyzem bu yaştan sonraa... :ehe
 

jöly

Üye
:ehe
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
:ehe
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İnsanların yaşları ilerledikçe ilişki konusunda beklentileri de artar diye biliyordum ama bu kadar artmış bir beklentiyi de hiç duymamıştım açıkçası :gul:
 

elmyra

Üye
kesinlikle cok güzel malzeme veriyorlar gecen bir taneside elinde koca listeyle gelmiş sartlarını yerine getirenle evleneceğini söylüyordu aklımda kaldığı kadarıyla sartları

5 metre zincir
50 adet burma bilezik
pırlanta yüzük
en kalınından takı seti
adına araba ve dublex villla
ve adamın adına varsa fabrika vs işyerinin yarı hissesi

vallahi sastım kaldım biz bedavaya gitmişiz demek ki :bilmem::bilmem::bilmem:
 
c3r3n

c3r3n

Üye
:ehe
 

Solamente

Üye


[ı]ablam hayrola yaa bak şimdi heyecanlandık bizde bişiler ima ediyosun tamam ama yani tatil beldesi iç tarafa yaklaşıyoruz bedavaya gitmişiz söz nişan falan mı hayırlısı olsun inş. Darısı başımıza diyelim artık :) :)[/ı]
 

elmyra

Üye
ahada tv de bahsettiğim kişi cıktı fox da su gibi programında yani bu kadar seyi isteyen bayan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt