Televizyonda Korkmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Televizyonda Korkmak
Televizyonda izleyip te korktuğunuz dizi film, sinema filmi, reality show vb. programlar var mı?

Ben yıllar önce Star'da yayınlanan Türk yapımı Sır Dosyası isimli diziyi izlerken çok fazla korkardım.
Elm Sokağı Kabusu ve Yaratık serilerini seyrettiğimde de epey tırsmıştım.
ATV'de yayınlanan Şok isimli programda da ara sıra korkunç sahneler olurdu...
Şimdilerde ise Semra Hanım'dan çok korkuyorum.

Sizler de korkar mısınız? Yoksa korkmak sadece bana mı mahsus?

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Yazmazsanız kendimi koltuktan aşağı atarım!

slayer

Üye
sabır...
Korkmak tanımı içerisine "SAW" serisi giriyorsa SAW derim...
96-97 yılları arasında ShowTV de yayınlanan dizi film vardı o da korkuturdu.... (insan kılığına girmiş uzaylı; bodrumun da çanavar bitkiler yetiştirirdi.... (iskoçyalıdan önce; Sarı Dev'den sonra yanyınlanırdı.. ) )

Scary movie serisi...

tofy

Üye
bende küçükken ailemden gizli korku filmi izlemiştim adını hatırlamıyorum olay evde geçiyordu bir apartmanda cinayetler oluyordu ve inanın onu izleyenlerin etkilenmemesi imkansız..filmde hangii sahneler geçtiyse evde oraları hep kontrol ediyordum biri var mıdır diye
ama şimdi değil tabikide
son zamandaki filmlere gelince saw ,kurt kapanı , darkness , darkness falls bu tarz filmlerr ama izlemesinide çok seviyorum o ayrı

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
çoooooooook eskiden bir dizi vardı İkiz Tepeler cocukken cok korkardım orda tekerlekli sandalyede yaşlı bir kadın vardı hiç hareket etmezdi,güya tabi mutfakta tutarlardı kadını yanlıs hatılamıyosam...o görüntüler hala aklımdadır Bir de cocukken Chucky ve Elm Sokağında Kabus filmlerinden cok korkardım... Artık korkmak yerine ürküyorum diyelim havaya girmek için ışıklar kapalı ve yüksek sesle izlersem verebiliryorum bu tarz filmlere kendimi

madhead

madhead

Üye
çok küçükken yerel bi kanalda bi korku filmi izlemiştim.ismini hatırlıyamıyorum.filmde iki sevgili ıssız bi ormandaki harabe bi eve gidiyolar..ev kızın babasının..kızın babası ve annesinin orda olması gerekiyo ama bunlar gittiklerinde bulamıyolar elemanları..meğersem kızın babası cinleri çağırmış..cin kızın içine giriyo..adamda kızı öldürmek zorunda kalıyo..falan filan..hatta esas oğlan bi elini kaybediyoda yerine elektirikli bi motor takıyo..belki hatırlarsınız..sonradan öğrenmiştim..korku filmlerinin babasıymış o film..şimdiki film efeklerinin yanında biraz fıs kalıyo ama..şimdiki korku filmleride korkutmuyo..resmen komedi niyetine seyrediyorum.. adam gibi bi korku filmi yapalarda seyretsek dimi...

mavizeybek

mavizeybek

Üye
<div class='quotetop'>(DeRMaNTeS &#064; Dec 29 2005, 02&#58;27 AM) [post=239964]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
çoooooooook eskiden bir dizi vardı İkiz Tepeler cocukken cok korkardım orda tekerlekli sandalyede yaşlı bir kadın vardı hiç hareket etmezdi,güya tabi mutfakta tutarlardı kadını yanlıs hatılamıyosam...o görüntüler hala aklımdadır Bir de cocukken Chucky ve Elm Sokağında Kabus filmlerinden cok korkardım... Artık korkmak yerine ürküyorum diyelim havaya girmek için ışıklar kapalı ve yüksek sesle izlersem verebiliryorum bu tarz filmlere kendimi
[/b][/quote]

chucky konusunda sana sonunda kadar katılıyorum korkudan izleyememiştim o filmin bir çok bölümünü zamanında ama şu an bana korku filmlerinin %90 ı direk saçma geliyor mantıklı bulsam korkucam garezi o kadar övmüşlerdi tık yok bi tek arada bir sesler bööö diyem yükselince adam sesten dolayı irkiliyor onun dışında fısss hayalet gemi dediler saçma buldum. gothika dediler bi tek penelope için izlemiştim oda arasıra çıkıyodu sonuçta korku vermedi. ama onun dışında izleyecekseniz fena filmler değil ama saçma bulduğum birşeyden de korkmam (vampirmiş yaratıkmış...vs )
ama son zamanlarda saw 2 yi izleyemedim ama birincisinden daha dehşet olduğunu duydum insanın psikolojisini etkileyen filmler baya bir ürpertici oluyor ama bence oda korku filmi klasmanına girer mi onu bilmem. daha çok gerilim gibi geldi bana. herneyse uzun bir yazı oldu ama altıncı histende izlediğim gece baya bir korkmuştum

slayer

Üye
-düşündümde, SAW korku filmi sayılmaz....

-gothika, hayalet gemi, 6.his filmin geneline bakınca korku filmi sayılmaz bence...
Ama gothikada halle barry&#39;nin arkasından tuğaf kız çıktığı bi sahne vardı... Hayatımda bu kadar tırsadım...

-garez bence korkunçtu... Grafiklerine takılamayacağım bir çözünürlükte izlemiştim... Sonuna kadar geriliyosunuz....

-Boogeyman vardı.. Sonuna kadar geriliyosunuz; korkuyosunuz ama sonuç iğrenç aklınızda korku diye bişey kalmıyor....

-Chucky ve Elm Sokağında Kabusu bana çok saçma gelirdi... sadece 3 yıl kadar yatağın altına bakıp yatmışımdır o kadar..

-the Ring... Bence en korkunç film bu... Kuyudan çıkmaya çalışırken kollarını aklıma getiriyorumda.....

Yıllar geçtikçe beklenti artıyor.. Ama hiç bir zaman yeterince korkutmuyor....

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
garez,hakla ve saklambaç korktugum yegane korku filmleridir tek geçerim (şeyy...üç geçerim )

__Midas__

__Midas__

Üye
televizyonda Pinokyo filminden müthiş korkmuştum...
birde teksoy görevde programında korkulu anlar yaşamıştım...

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
6-7 sene önce sanırım Sıcağı Sıcağına adlı bir program vardı Show Tv de onu izlediğimde çok korkardım Gece Yusuf yusuf yusuf olayı

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Rahmetli Vehbi Koç&#39;un naaşı çalınmıştı. Naaşın bulunduğu gün bütün haberler görüntüyü bulanık vermişti. Bir tanesi hariç... Star televizyonu, gece yarısı haberlerinde çürümüş naaşı yayınlamıştı. İlk defa çürümüş bir naaş görüyordum ve gece yarısı ve tek başıma... Gerisini siz düşünün...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
saw 2 den korkmuştum ama şeytan çarpmasını isleyince onun hiçte korkulacak bi tarafı olmadıgını anladım ama şeytan çarpmasından hakkaten cok korktum ühü

ya ben bide küçükkken şu canavardan korkuyodum adı da alllffff annem yanımda olmadan izleyemıodum kendisini

__Midas__

__Midas__

Üye
Alf hatırlıyorum o diziyi çok severdim nesinden korkuyodun yaf öle kıllı bişey işte

mAd_girL

mAd_girL

Üye
iştee cocukluk ama hakkaten cok korkuyodum oysaki ne sevimliymişşş

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Alf kediyi sürekli yemek isterdi... Ondan olabilir...

mavizeybek

mavizeybek

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 2 2006, 04&#58;53 PM) [post=243210]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Alf kediyi sürekli yemek isterdi... Ondan olabilir...
[/b][/quote]

harbien yaw çok komik ti o bide ben çizgi romanın ı okurudm onun zamanında o daha bi komik oluıyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...