televizyon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

SaiL

Üye
    Konu Sahibi
televizyon önerisi
merhaba arkadaşlar;
şantiyede odamda kullanmak için bir LCD/LED TV almak istiyorum..
çok büyük olmasın, malum oda küçük (3.50m X 3.50m)..
yan odadaki arkadaşın rahatsız olmaması için kulaklık kullanmam gerekiyor ama kablosuz olacak..
fiyat olarak 800-900 lira ya kadar çıkabilirim..
Bana bir model önerir misiniz arkadaşlar..

gutihaz1

gutihaz1

Üye
ikamet neresi kardeşim istanbul mu

gutihaz1

gutihaz1

Üye
elimde çok güzel bir cihaz var sadece 3 gün kullanıldı sonra kutusuna geri koyup bantladım evde duruyor eğer istanbul da olsaydın gelip görürdün
70 ekran samsung led monitor tv

• Beğen
Tepkiler: SaiL

SaiL

Üye
    Konu Sahibi
elimde çok güzel bir cihaz var sadece 3 gün kullanıldı sonra kutusuna geri koyup bantladım evde duruyor eğer istanbul da olsaydın gelip görürdün
70 ekran samsung led monitor tv

modeli nedir, ne kadar istiyorsun..
bluetooth özelliği var mı...

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Televizyonda bluetooth yok galiba .Alırken fazla incelemedim. 82 yaşında anneannemin tüplü televizyonu üçüncü tamirden sonra yine bozulunca dedim güzel büyük ekran bir şey alayım bari. Kafamda seg axen sunny filan vardı .Özellik önemli değildi büyük ekran olması yeterliydi. Çok gezdim fakat satan adamlar bu markaların servis güvencesi olmadığını filan söyledi .Bütçem 600 liraydı . Param çöpe gitsin istemedim. Büyük ekran iyi markalarda pahalıydı . En sonunda Bakırköy capacity avm de gezerken teknosaya girdim bir arkadaş var çalışan durumu anlattım.Normalde iki üç ay evvel 800 liraya satılan üründen teşhir amaçlı olanı depoya kaldırılmış. Fişe taktık denedik sapasağlam.Normalde 2 yıl olan garanti teşhir ürününde 6 ay oluyor ama sorun değildi benim için evimde samsung marka 5 yıllık televizyon 10 yıllık müzik seti var hala sıfır hata ile çalışıyor. 600 liraya aldım anneannemin evine götürüp kurdum.Fakat 3 gün sonra kadına aniden felç geldi 20 gün hastanede yatıp vefat etti.Televizyon öylece kaldı.Bende alıp kutusuna geri koydum .Eğer almak istersen gel televizyonu gör otur izle çayımızı iç beğenirsen al.Son fiyat olarak 550 lira diyorum . Ürünün linki bu