Teleservice

Sponsorlu Bağlantılar

VillBorune

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice
Öncelikle merhaba.
Ben 14 gün önce cumartesi İphone 5 telefonumu arka kamerasındaki lekeler yüzünden aldığım yere servise vermiştim. Aldığım yer Avea olduğundan şimdiye kadar bilmediğim bir servise gönderildi ve adı da Teleservice miş. Birkaç gün önce beni servisten aradılar ve İcloud sorunum varmış bana kapatmamı söylediler. Ben de dediklerini yaptım fakat o günden beri ses yok. Asıl sinir olduğum konu telefonumu Teleservice in internet sitesinden takip edemiyor olmamdır. Çünkü önceden istenmeyen İş Emri kodu şimdi istenmeye başlamış. Bana verilen sarı bir formda ise bu iş emri yazmıyor ne kadar incelesem de. İşin garibi telefonumu verdiğim servis olan Teleservice le de görüşemiyorum. Daha önce bu durumda hiç olmadığım için bişey yapmadan telefonumun gelmesini beklemekten başka bi çarem yok. Özellikle de başka bi telefon bulunmadığından uzun süredir önemli gelişmelerim var ve takip etmekten uzak kalıyorum. İnternette bir sürü şikayet okudum ve telefon çok uzun sürede gelmeyebilirmiş. Fakat bana telefon en kısa sürede lazım. Daha önce de Teleservice e cihazını gönderen deneyimli biri varsa yorum yazsa da en azından içime su serpilir :D Çünkü telefonumun en kısa sürede gelmesini istiyorum.
 


cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
öncelikle geçmiş olsun diyelim ve bilmeniz gerekenler şunlar evet teleservice sıkıntılı bir firma yalnız bende 2 defa service yolladım en geç geldiği 20 gün kanunende 20 iş gününde yanılmayın tatil günleri hariç teslim etmen zorundalar böyle bir süre aşıldığında dava etme hakkınız var 2. Konu iş emri olayı onuda gönderdiğiniz yer ile irtibata geçerek iş emri bilgisini isteyebilirsiniz görüşme konusunda internette tüm servislerin tel bilgileri var arayıp görüşebilirsiniz şimdilik yardımcı olacağım bilgiler bunlar yine yardımcı olurum.
 
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Forumdan bi arkadaşta göndermişti 1.5 2 ayda geldi ama yenisini verdiler.
 
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben 3-4 kez gonderdim gecikme yasanmadi hic. takibi de yanlis hatirlamiyorsam telpadan imei ile yapiyordum. telefon telpa garantili degil ama orda da cikiyodu bilgi
 
fk555897

fk555897

Üye
Benim telefonumda teleservice'e gitti. Değişimi onaylandı ve onaylamadıktan bir hafta sonra yeni telefon elime ulaştı. Toplamda 37 gün sürdü telefonun gelmesi
 

VillBorune

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefon da tam bugün geldi 20 gün sürdü mü hatırlayamıyorum. Ama hiçbişey yapmamışlar yani tamir olmamış. Sorun şu ki beni bi kez aramışlardı telefonu verdikten bir hafta sonra. Onda da İphone'mi bul özelliğini icloud.com'dan kapatıp tekrar aramam gerektiğini söylemişlerdi. Ben de kapatıp tekrar aradım ama aradığımda mesai saati dışında olduğunu belirten bi sesli mesaj aldım sonra bi daha aramadım zaten. Bu gün geldiğinde de İphone'mi bul uygulaması açık olduğu için işlem yapılamamıştır diye bi mesaj vardı formunda. Yani telefonum tamir olmadı ve boşuna 20 gün kadar bekledim. Benim suçum mu bilmiyorum ama tamir olması gerek. Tek sorun bi daha 20 gün beklemek de istemiyorum bilmiyorum göndersem mi acabaBu arada gerçekten teşekkürler cevaplar için :)
 


Üst Alt