blackcemre
Üye
-
Konu Sahibi
-
aradım 15 haneli seri noyu kodluyorum anlamıyor yine kodlayın diye bağlantı kesiliyor.bazı saatler arası açılmıyo. akşam üstü dene dostum. yada direkt ara nolcak
dedğim gbi dostum. gündüzleri bi sıkıntı var onlarda. akşam üstü dene derim yinearadım 15 haneli seri noyu kodluyorum anlamıyor yine kodlayın diye bağlantı kesiliyor.
Telefonla aradığımda.dedğim gbi dostum. gündüzleri bi sıkıntı var onlarda. akşam üstü dene derim yine
kayıt sırasında dedi fakat kaç gün sürecek?Arayıp sor teleservisi telefonum elinize ulaştı mı diye? Ben telefonu izmir teleservise verdim 4 gün sonra sistemlerine girişi yapıldı telefonun. Ben de arayıp sormuştum ve çıkan bayan internet sitemizde görülmüyor olabilir, güncellenmemiştir ama telefon bize ulaşmış demişti.
3 güne tamir kaydı açılır. 1 hafta içinde imei kontrolü yapın. Ücretli tamirlerde haber vermiyorlar.(40 tl üzerinde) Benim telefonum o yüzden 2hafta yatmış. Çok ilgili bir servisler!!! Telefonda Gebzeden Maltepeye 12gunde gidip geldi.!!!!!!!!!!!!!Kardeş,ben telefonu istanbula teleserviceye kargo ile gönderdim bugün baktım sabah 9.30'da ulaşmış kargo takipte alınmış.Ama ben teleserviceye girdiğimde imei yi girdiğimde sisteme kayıtlı böyle bir imei bulanamamıştır diyor ne yapabilirim şimdilik diyarbakırdayım.yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kardeş salı bugün çarşamba 2.iş günü oldu yarın mutlaka kayıt olması lazım öyle değil mi?3 güne tamir kaydı açılır. 1 hafta içinde imei kontrolü yapın. Ücretli tamirlerde haber vermiyorlar.(40 tl üzerinde) Benim telefonum o yüzden 2hafta yatmış. Çok ilgili bir servisler!!! Telefonda Gebzeden Maltepeye 12gunde gidip geldi.!!!!!!!!!!!!!
İki gündür işlem sırasındadır diyor bugün cumartesi onarıma alırlar mı?Bu teleservice böyle çalışıyor telefon ellerinde imei kaydı sisteme giriş yapıp güncelleme yapılınca görünecektir. Bende 3-4 günü buldu. Hiç dert etme sıkıntı yok. İmei kaydı ile iş bitmeyecek ona göre hareket edin.
Telefon neden tamire gitti sorabilir miyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?