Teleservice rezilliği !

ÖEY

Üye
Telefonumdan son haberleri vereyim hemen size Sevgili teleservice arka kamera merceğinin hemen altında sanki uzun süre hiç çıkarmadan kılıf kullandığınızda olduğu gibi bir iz yaratmış ayrıca kameranın hemen altındaki alana baskı uyguladığınızda çatır çutur sesler çıkıyor ki daha önce hiç öyle bir ses çıkmazdı. Kendilerine bunu söylediğinizde hayır biz de öyle şeyler olmaz diyorlar. Sonra soruyoruz kendilerine peki cihaz alım formunda hasar kısmında bir şey yazmıyorsa bu ne anlama gelir? Cevap: alınan cihazda herhangi bir hasar olmadığı anlamına gelir diyorlar. E peki buyurun diyoruz bizim cihazı bıraktığımıdaki formda bir şey yazmıyor yani biz size düzgün vermişiz cihazı ama sizden bozuk aldık. Siz biz yapmadık diyorsunuz bunu kim yaptı peki hayaletler mi? E efendim kem de küm de neyse diyoruz ve ikinci bombayı patlatıyoruz. Dün akşam flaşın çalışmadığına dair çekilen videoyu izletiyoruz hemen telefonu alıp içeri gidiyorlar videoyu teknisyenlere göstermeye 15 dakika gelen giden yok düşünüyorsun ki yapacaklar ama geliyor biz buna bir bakalım Biz de ne yapıyoruz siz onu yapmayın kardeşim doğru değişime gönderin istanbula ben bu cihaz değişmeden kabul etmiyorum sizden almıyorum diyorum. E efendim işlem uzun sürer hem istanbulun değişimi kabul edip etmeyeceği de belli değil biz o benim sorunum değil bu cihaz değişecek diyoruz ve kayıt işlemleri yapılıyor. Yarın cihazı istanbula gönderecekler. Benim bildiğim bugünden itibaren 20 iş günü süreleri var. Bekleyeceğim bakalım onlardan gelecek cevaba göre tüketici heyetinden başlayarak. Önüme gelen her yere mail yağmuruna da başlayacağım. Hayırlı uğurlu olsun

My-sQLL

Üye

insanı hayattan soğuturlar parayla rezillik çektiriyorlar geçmiş olsun

alical33

Üye
alabilirsen paranı geri al
bide eski kasada ne sıkıntısı vardı birde ne renkti acaba

ÖEY

Üye
Telefonun rengi siyah. Kasada bir sıkıntı yoktu. Ben ilk üç sefer aşırı ısınma, pilin çabuk bitmesi, sesin karşı tarafa iletilmesindeki meşhur problemler, dokunmatik ekranın zaman zaman takılması hatalarıyla verdim fakat son iki sefere teleservice sayesinden flaş çalışmaması + fotoğraf kalitesindeki inanılmaz bozukluk eklendi. Bu son seferde de merceğin altına bir iz yerleşmiş bir nokia yazan yere hafifçe bastırdığında çatır çutur sesler geliyor cihazdan. Bunların hiçbir yoktu önceden. Cihazı her servise verişim de daha da kötü olarak geri aldım. Bu arada bir bomba daha söyleyeyim size. Bana geçen sefer dediler ki flaş da temazsızlık varmış ama yaptık. Bu arada bana önce yaptık diye verdiler yanlarında denedim çalışmadı hemen alıp içeri götürüp birkaç dakika sonra geri getirip bunu söylediler. Neyse bugün de dediler ki biz cihazların içini açmıyoruz burada. Peki ne yapıyorsunuz dedim sadece yazılım atma falan mı dedim kem küm etti. Yani adamlar önce diyor içini açtık yaptık şimdi de diyorlar ki biz burada içini açmıyoruz. Neyse bunlar tam sopalık ya sabır diyorum kendi kendime. Cihazım yarın istanbula gidecek sanırım teleservice'in merkezine ya da nokia'nın kendi merkezine hangisine gidiyor bilmiyorum ama eğer değişim yapmazlarsa benden çok çekecekleri var. Bugün biraz sert çıktım ama inşallah başlarına gelebilecekler için bir ön bilgi edinmişlerdir benden

- - - Eklendi - - -

Allah'tan yedek telefonum var Emektar 5800'ım taş gibi çalışıyor. Yeni pil de aldım Teleservice ve Nokia'yla uğraşmaya gönül rahatlığıyla devam edebilirim