Teleservice rezilliği !

Erturk8

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice rezilliği !

cihaz 16 gun sonra elime ulastı. ekranın ve arka kapagın degismesini telefona reset atılmasını ve eski arka kapagımı geri istedim ekran ve arka kapak degisimi dısında baska hicbirsey yapmamıslar ve resimde gordugunuz gibi kamera yok gibi birsey resim cektigim zaman karanlık ve kırmızı görüntü alabiliyorum. teleservice i aradım durumu soyledim kontrol edilmeden cihaz göndermeyiz diyolar size resmi mail olarak atıcam bakın dedim biz o mailllere bakamıyoruz dedi ama ücreti ödeme dekontunu cok guzel goruyolar ve telefonuda 2 kere ben daha konusurken yüzüme kapattılar . buraya cihaz göndermeyi düsünen arkadaslara sesleniyorum bu teleservice nin müşteri memnuniyeti siz ücreti ödedikten sonra bitiyor buraya göderirken birdaha düsünün

ÖEY

Üye
Bence hemen al cihazı ve elindeki servis kağıtlarını doğru tüketici heyetine hiç durma. Gerçi şimdi akşam yarın sabah gidersin Bu arada Nokia Türkiye ve MS Türkiye ye güzel bir mail hazırlayıp gönder. Resimleri ekle. Hatta şikayetim var tarzı siteler var oralara yaz. Bu başlığı okuyan arkadaşlardan Nokia CEO'sunun mailini hatırlayan olursa paylaşsın bir de ona ingilizce mail döşe derim ben. CEO'nun maili bir ara dolanıyordu forumda ama ben hatırlayamadım şimdi. Böyle terbiyesizlik olmaz gerçekten, haklısın davanda.

Tepkiler: s.ileli

m542tf

Üye
vakit kaybetmeden Tüketici hakem heyetine başvur

Tepkiler: ÖEY

IVI-Elia

Üye
stephen.elop@nokia.com buydu sanırım

Resmen dalga geçiyorlar milletle ya şunlara bak. tüketici heyetine şikayet et bence de

serecans

Üye
hakkını sonuna kadar savun kardeşim
böyle bir saçmalık var mı ya

ya benim telefonada bunlar bakıyor . bunların eline düşmemek için telefonu titizlikle kullanıyorum artık adamlardan memnun olan yok. nereye baksam şikayet var.

teleservice firmasına kimse vermesin. en rezil işçilik memnuniyetsizlik orda

teleservicein ilk mağdurlarındanım sanırım 4defa aynı sebepten servise gitti telefon ve değiştirmemek tamir edip yollamakta çok ısrarcılar. benim kulaklık girişimi takmayı unuttukları gibi muhtemelen senin yeni kapakta bulunan kameraya denk gelen filmi sökmeyi unutmuşlar sabır dilerim bi daha aynı şeyi yaparlarsa telefonu aldığım bayinin önünde durup kimseye telefon aldırmamak için her şekilde çabalamayı düşünüyorum

Tepkiler: luckysleven

Erturk8

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaslar dediginiz gibi yaparım.. kvk dan kurtulduk derken daha kötüsüne rastladık iyimi..

- - - Eklendi - - -

cellat_03 dostum orda kamera var ama resim cektigin zaman sadece kırmızı bi görüntü alıyosun . ekran ve arka kapak degisimi icinde 400 tl verdim okadar teknik servise sordum en iyi fiyatı bunlar verdi en azından

ÖEY

Üye
Bende senin yolunda gidiyorum zaten İzmir teleservice telefonumun hiçbir sorununu yapamadığı gibi düzgün olan şeyi de bozdu telefon mavi fotoğraf çekiyor. Yarın direkt değişim talebiyle telefonu geri veriyorum bakalım neler olacak.

Yuh 400 lira vereceğim ve böyle hizmet alacağım köşe başındaki telefoncu bile daha iyisini yapar , Sen arkadaşlarında dediği gibi Nokiaya Tüketici haklarına şikayet et yenisini isterdim ben.

Tepkiler: s.ileli

alacağın cevabın tam metnini yazıyorum:

MEKANIK PARCA/PARCALAR DEGISTIRILEREK ONARIM YAPILMISTIR., YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., KALIBRASYONLARI YAPILMISTIR, CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.

Durum:
Cihazınız **.**.** tarihinde kargoya teslim edilmiştir

(hiçbiri yapılmadı )

ferdimy

Üye
teleservice eleştirmişiniz ama bende gönderdim cihazımı bana mı denk geldi yoksa benmi şanslıydım L920 DE şebeke sorunum vardı 8 ay kadarda kullandım SWAP cihazı sıfır yenisiyle değiştirdiler 14 gün içersindede teslim ettiler hiçbi sorunuda yok şuan

alical33

Üye

valla keşke okadar para verene kadar ebaydan parçaları alıp kendin taksan veya bi telefoncuya taktırsan daha iyi olurdu servisten iyi yapmasalar bile götürüp tekrar yaptırırdın bunlar hatasınıda kabul etmiyor işte kamera bölümündeki etiketi kaldırmamışlar sanırım ben fotoğrafı ilk gördüğümde kamerayı takmamışlar sandımda yazıyı okuyunca kendime geldim

Benim telefonunda garantisi teleservisti hakkinda cok kotu seyler okudum ve 1tane memnun musteri bulamadim,telefonun garantide olup olmamasi onemli degilmis dedim ve rootladim,cok daha iyi oldu bence istedigim romu deneyebiliyorum,onceden garantiden dolayi cekiniyordum )

ÖEY

Üye
Valla oradan elopa kadar gidicez artık peşini bırakmak yok

Kvk zaman kazanmak için telefonu 20 iş günü içinde yapmadan gönderiyor sonra yeniden alıyo

My-sQLL

Üye
dua ediyorumda telefonum bozulmasın. yorumları okuduktan sonra tamire verebileceğimiz hiç biyerin olmadığını anladım

Tepkiler: n000k