Teleservice Hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice Hakkında?
Kardeşimin C6-01 i usb den hata verdi yani durup dururken telefon usb kablonuzu takın diyordu,bilgisayar benim c6 mı görüyordu ama kardeşiminkini görmüyordu.Bizde bir telefoncu aracıgılı ile garantiye verdik teleservice ye 2 problem ile gitti tuş kilidi takılması ve usb sorunu ama telefoncu sanırım usb yi güzel anlatamadı o yüzden arıza giderilmeden gelmiş ben konyanın bir ilçesindeyim telefonu garantiye ankara teleservice e yollamak istiyorum ama adresi filan aldım yurtiçi karşıda ödeme göndereceğim fakat arızayı neye yazacağım bir boş kağıt filan mı fatura fotokopisi arkası mı yoksa formu varmı? Ve yollarken nelere dikkat etmeliyim yardımlarınız için teşekkürler.(cihaza soft format hard format yeni yazılım hepsi denendi ama olmuyor kendi c6 mı aynı kablo ile görüyor kablo veya pc de sorun yok)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Detaylı bilgiye burdanda ulaşabilirsin şahsi göndereceğin için bir öngörüşme yapmanda fayda var ama yine tavsiyem bir turkcell anabayi varsa onunla göndermen kardeş.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öncelikle teşekkürler. Ilk sefer de turkcel ana bayi ile yolladık adam sorunu usb görsün yazmış. Bundan Ne anlaşılır ki ben detaylı Anlatırım derdimi?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kardeşim öncelikle teşekkürler. Ilk sefer de turkcel ana bayi ile yolladık adam sorunu usb görsün yazmış. Bundan Ne anlaşılır ki ben detaylı Anlatırım derdimi?

Sende haklısın aracı firmalar bazen sorun olabiliyor.Sonuç olarak telefonla sabah 09:00 da aramaya başla zor düşürürsün çünkü yada şiakayetlerini ve fatura fotkopisi ile sağlam bir kargo ile yolla sonra imei nosundan siteden takip et.Geçmiş olsun

cukuleaks

Üye

böle bi tanıdık telefoncu falan yokmu? Benimde bozulmuştu eski telefonum 5800 . Normal telefoncuya bıraktım 1 gün dedi 2 gün dedi yarın gel dedi 2 gün sonra gel dedi. Baktım bu takmıyo beni. Arkadaşımın babasının kardeşinin arkadaşının akrabası :) telefoncuymuş . Ona götürdüm. Ne dediysem ayrıntılı bi şekilde yazdı. Düzeltip yolladılar.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
böle bi tanıdık telefoncu falan yokmu? Benimde bozulmuştu eski telefonum 5800 . Normal telefoncuya bıraktım 1 gün dedi 2 gün dedi yarın gel dedi 2 gün sonra gel dedi. Baktım bu takmıyo beni. Arkadaşımın babasının kardeşinin arkadaşının akrabası :) telefoncuymuş . Ona götürdüm. Ne dediysem ayrıntılı bi şekilde yazdı. Düzeltip yolladılar.
sürekli alışveriş yaptığım telefoncu var türkcell ana bayisi adam.babamı tanır o yollamıştı ama şimdi 2. kez ona verirsem ayıp olacak hem o sorunları detaylı yazmıyor :) ben kendi istediğim gibi yazmak istiyorum daha detaylı anlatmak istiyorum sorunu çünkü sorun bi yok oluyor bir daha çıkıyor telefonda usb de şase var sanırım :) Pc de bazen görüyor bazen görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt