Aybin.Kilic
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sen benim telefonun hikayesini takip etmedin galibaTeleservis izmire flaş çalışmıyor diye götürmüştüm kameranın odaklamasını bozup üstüne flaşı da yapamadılar öyle geri verdiler yaptık diye. Cihaz 5. kez gittiğinde istanbula gitti 10 küsür gün sonra geri geldi. Değişim de yapmadılar. Ama şu anda flaş çalışıyor Allah'tan
Sen benim telefonun hikayesini takip etmedin galibaTeleservis izmire flaş çalışmıyor diye götürmüştüm kameranın odaklamasını bozup üstüne flaşı da yapamadılar öyle geri verdiler yaptık diye. Cihaz 5. kez gittiğinde istanbula gitti 10 küsür gün sonra geri geldi. Değişim de yapmadılar. Ama şu anda flaş çalışıyor Allah'tan
geri daha beter bir halde gelir geçmiş olsun ben çok çektim Nokia yada şikayet ettim defalarca adınızı lekeliyorlar diye ama nafile..Arkadaşlar telefonumda ses açma ve kısma düğmeleri ile ilgili sıkıntı vardı. 1 saat önce garantiye yapılması için yolladım. Hazır gitmişken bir kaç sorun daha ekledim. (Isınma Yapıyor ve batarya sarj tutmuyor) Tahmini olarak 20 günü bulacak gelmesi. Teleservice firması tamir ve bakım konusunda nasıldır? Her hangi sıkıntı doğar mı ? Teleservice ile telefon tamir ettiren arkadaşlarımın yorumları benim için çok önemli. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Teleservice'e ben daha önce 2 cihazımı gönderdim. ilk telefonum 5800 titreşim çalışmıyordu sorunsuz bir şekilde cihazı gönderdiler.
Şu an ki kullandığım Lumia 920 ön kamera lensi tozlanmasından gönderdim 15 iş günü içinde cihaz bana yapılmış bir şekilde ulaştı .
Arkadaşlar GENPA nasıl ?
genpada şöyle bir olaya şahit oldum, arkadaşımda ip4 vardı ve kapalıyken bile ısınıyordu garantisinin de bitmesine 4 gün kalmıştı direk elden genpaya götürdü ertesi gün çağırdılar sıfır ip4 verdiler : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?