Teleservice Garanti Kapsamı Rezilligi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice Garanti Kapsamı Rezilligi
selamın aleyküm Arkadaşlar 2Telefonumuda Teleserviceye Yolladım Biri Nokia 5230 Diğeri Nokia 7230 Lanet OLsun Keşkede Yollamasaydım Nokia 5230 u yere düşürdüm ekran kırıldı tamam benim hatam teleserviceyede kapandı açılmadı vs. dedim gönderdim şimdi ise telefonu garantiden çıkarmışlar darbe görmüş ve telefonun parça eksikligi tespit edilmiş anakart değişimiyle mümkün demişler :D lanet olsun böyle garantiye nokia 7230 umada yetkisiz kişi tarafından müdahale görülmüş diye garanti dışı ettiler lanet olsun böyle garantiyede nokiayada... sizin başınıza böyle olay geldimi acaba çok merak ediyorum şimdiden ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum iyi akşamlar...

hakan_710

hakan_710

Üye
bence konuyu boş yere açmışsın yaptığın hatayı zaten kendin belirtmişsin telefonu yere düşürüp bozuyosun sonrada suçu adamlara buluyosun böylesi sadece türkiye de olur zaten...

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Kardes ama eksk parca tespt edılms denmıs tele

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadasım ekranın kırılmasına bile gerek yok telefonda darbe izi carsa zaten garantiden çıkartılır ana kart degişimi iki sebepten yapılır birincisi boardda catlakoluşumu ve çhipsetlerin baglantı sorunu digeride boardda yanmış eleman bulunması eger boardda yanmış işlemci ram veya baska birşey yoksa kullanıcı hatasıdır ve garantiden çıkartılır cihaz bundan dogal bişey yok

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Kardes benı anlamadınız herhalde ekran kırık dusme sonucu demıyolarkı ekran kırılms darbe sonucu su kadar ucretle degıstırılır demıyolarda sadece anakart degısımıyle mumkundur dıyolar fakat ekran kırık mantıga bak :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
4-5 ay evvel n8 imin bulutooth problemi icin bu lanet servise verdim adamlar beni 24 gun bekletip sonrada bana cihazin vidalari acilmis yetkisiz mudahale var diyip benden para talep ettiler bende enayi yerine koyuldugumu hissedip cihazimi islem yaptirmadan aldim:( yani anlayacaginiz teleservice gercekten rezil bir firmadir.
not:kesinlikle cihazin vidalarini sokmedim aksine hep temiz kullandim cihaz devamli cek cek kilifta dururdu. Buna ragmen bu rezil firma gozumun icine baka baka yalan soyledi. Zaten sikayet var sitesine baktiginizda adamlarin sikayet konusunda rekora kostugunu gorursunuz........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt