S@H!N
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam bi yerde htc evo 3d sorunlu bi cihaz olduğunu okudum gibi sanki öyle bişey varmı?ben romlarla uğraşmam,sense arayüzlü,stabil sistemli kendisinden ics li telefon isterim dersen HTC Evo 3D
Modifiye manyağı isen (benim gibi) ,Ekranı Plazma TV lerden bile net olsun dersen Galaxy S.
S1 varken S+ listeden çıkar bence.
Şahsen 2si arasından blacki secerdim ben.Bide rom atarsın.Ökuz gibi bağırtırsın telefonu.
ama gelecekevo 3d de ics yok
n9 mükemmel tasarım, mükemmel hız ve daha da mükemmel bir işletim sistemiyle geliyor. Uygulamalar hariç her türlü senin isteklerini fazlasıyla karşılayacak mükemmel bir telefon. Uygulama problem olmayacaksa hiç düşünme al derim ama uygulama problem olur diyorsan samsungdan uzak dur geri kalan hemen hepsi iyidir.
Xperia Arc 's
evet güzel bi cihaza benziyor bu telefonda tşkler. ayrıca bu cihazda iki hopörlör mü var?
samsungdan uzak dur diyorsun kullandıgın telefon htc sensation senin telefonunla karşılaştırdıgında senın telefonunla aynı fiyata sahip olup daha güçlü ve daha hızlı kameria performansı daha iyi şarj performansı daha iyi web tarayıcı performansı daha iyi oyun performansı daha iyi senın telefonunda ara yüz geçişleri yaparken telefon bazen kasabiliyor samsungda istesen de geçiş yaparken veya farklı bir işlem yaparken kastıramasın samsungun s2 nin ekranı super amoled olup senın erkanından daha saglam ve daha canlı renklere sahiptir tek artısı senın ekran çözünürlüğünun bir daha iyi olması teknik destek konusunda belki daha iyidir fakat telefon olarak bakıldıgında senın telefonundan kesınıkle daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?