Telekom Galatasaray'a sponsor oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Telekom Galatasaray'a sponsor oldu!
Galatasaray Spor Kulübü ve iştirakleri, Türk sporunda dev bir birlikteliği gerçekleştirdi ve Türk Telekom ile anlaştı.
Galatasaray Spor Kulübü ve iştirakleri, Türk sporunda dev bir birlikteliği gerçekleştirdi ve Türk Telekom ile pazarlama, reklam ve tanıtım anlaşması imzaladı! Buna göre mevcut Ana Sponsor Avea ile olan sözleşmenin sona ereceği 2009/10 sezonundan itibaren, beş sezon boyunca Ana Sponsor Türk Telekom olacak.

Türk Telekom ayrıca, Ali Sami Yen Spor Kompleksi icinde inşaatı süren yeni Stat Proje’sine de ismini veriyor. Böylece Avrupa’nın en iyileri arasında gösterilen yeni stat, açılışından itibaren 10 yıl süreyle Türk Telekom Stadı adıyla anılacak.

Türk Telekom

Türkiye’de sporun evrensel değerlerinin gelişmesine katkıda bulunmayı ve dünya standartlarında sporcuların yetiştirilmesini hedefleyen Türk Telekom, grup şirketleriyle birlikte futbol takımlarını desteklemeye devam ediyor. Grup şirketi Avea ile kulüp takımlarının; TTNET ile Türk Milli Takımı’nın ana sponsorluğunu üstlenen Türk Telekom, gençliğin fiziksel ve ruhsal gelişiminde ve sosyalleşmesindeki en önemli faaliyetlerden birinin spor olduğu bilinciyle hareket ediyor. Bu nedenle Türk Telekom tüm grup şirketleri ile birlikte milli takımların yanı sıra tek tek spor kulüplerini de her anlamda destekleyerek Türk sporunun ve sporcusunun yanında yer alıyor.

Türkiye’de ulusal ve uluslararası pek çok spor aktivitesini destekleyen, başta Avea ve TTNet olmak üzere Türk Telekom grup şirketleri, futbol milli takımları, A Milli Voleybol Erkek Takımı, A Milli Voleybol Erkek ve Bayan Genç Takımı, A Milli Voleybol Erkek ve Bayan Yıldız Takımları’nın sponsorluğunu üstlenmiş durumda. Türk Telekom ayrıca Türkiye Olimpiyat Takımı’nın da Altın Sponsoru. Türkiye’nin önde gelen basketbol takımlarından birine de sahip olan Türk Telekom, hem basketbolda hem de atletizm gibi diğer spor dallarında genç sporcuların yetişmesi amacıyla altyapı yatırımları yapıyor.
 
qurbuz

qurbuz

Üye
hayırlı olsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt