Telekineziciler nerdesiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tff ve uefayı istifa ettirmeye çalışsam olurmuki :d

Gece adamın rüyasına girersin korkutursun ya istifa edersin yada kabusun olurum dersin

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[video=youtube;eNTxjxRu9eo]http://www.youtube.com/watch?v=eNTxjxRu9eo[/video]

youtube'dan baktım ama ne derece doğrudur bilmiyorum

TheCower

Üye
Psiball hisetmektir. Ben soğuk yaptım ilk denemede hissettim ama sonra hiç uğraşmadım yapıyorum diye atıp tutuyorsun galiba topu

Tamam öğrendim. Aydan, güneşten, dünyadan falan enerjiyi çekiyorsun ellerinde o enerjiyi biriktirip top haline getirip fırlatıyorsun

mstf_l

Üye
adamlar ciddi ciddi yapacak heralde yavvv

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
artık street fighter a telekineziciler diye eklerler bizi de

mstf_l

Üye
beyler yapmayın cin isi falan diyorlar carpılacaanız

Tepkiler: By_GaBLiN
beyler yapmayın cin isi falan diyorlar carpılacaanız

Telekineziden Bi Şey Olmazda Astral Biraz Kritik Astrali Yapan Birine Sordum Hatta Forumlarda Gezdim Cinleri Falan Görmüyorsunuz Diyor. Ama Deneyimler Bölümünde Bi Kaç Konu Okudum Tüylerim Diken Diken Oldu İstersen Anlatayım

Olmuyor yha nasıl yapılıyoki ? küçük bi kağıtı top haline getirdim. ama hareket ettiremedim arkadaş

Kaşık Bükme Tekniği Denemedim Ben

Önce

Sonra

Nasıl Yapılır?

İlk önce istediğiniz bir kaşığı alın bir masaya koyun.İstedğiniz sertlikde olabilir.Şimdi resimde gördüğünüz gibi kırmızı renkli bir çizgi var kaşığın üstünde bu çizginin tepe noktasını bulun.Yani demek istediğim kaşığın sapının en tümsek noktasını bulun.Ve resimdeki mavi nokta bu tepe noktasını belirttim.Sizler göz kararı bulabilirsiniz.Şimdi ;

1 ) Baş parmağınızı bu tepe noktasına ( mavi nokta ) buraya koyun.

2) İşaret parmağınızı bu tepe noktasının (mavi noktanın) arkasına koyun.Tam arkakasına gelecek şekilde olmalı.

3) Olabildiğince kuvvetli bastırın.Başparmak ve işaret parmağınızla ikisindede güç kullanın

4) Kaşığın başında sarı halkanın olduğu kısma bakın ve bastırma sonucu orda bir koyuluk hissedeceksiniz.Metal kaşık rengi koyulaşacak çok azda olsa farkedeceksiniziniz.

5) Renkde koyulaşma olunca başparmağınızdaki kuvveti sıfıra indirin ve işaret parmağınızla bastırmaya çalışın ama bu nokta çok önemli !!.3. madde de Başparmak ve işaret parmağınızla ikisindede güç kullanın dedim.İşte başparmağınızdaki gücü kullanmayacaksınız bu evrede sadece işaret parmağınızla güç kullanacaksınız.ama başparğınızıda kaşıkdan çekmiyeceksiniz.Peki bu nasıl olacak ? Sadece beyninizde düşünün bütün gücü işaret parmağınıza verdiğinizi düşünün.İlk denemelerde zorlanacaksınız ama başaracaksınız.

6 ) Sadece işaret parmağınıza verdğiniz güç ile resimde gördüğünüz gibi yeşil olan halkanın orda koyulaşma olacak.Bu demek oluyorki kaşığın temel noktalarının direnişlerini düşürdünüz.

7) Son olarak baş ve işaret parmağınızla olabildğince gücünüzü son olarak aynı noktaya kullanın ve Sarı halkadaki koyulaşma kaybolup kaşık bükülecektir.Birazdaha uzatırsanız kırılacaktır.

Tavsiyeler : İlk başta ince kaşıklarda deneğin.Dikkatinizi dağıtacak ortamda bulunmayın.Renk koyulaşmalarını dikkatlice bakın.Kaşığın içi size doğru baksın ve yan tutatrak işlem yapın.

NOT: Çok fazla zorlarsanız,kaşık kırılacaktır!

(alıntıdır)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...