mertclk1907 Üye Benim Finlandiya çıktı ama telefonun bataryasını çıkartınca Made in China yazıyor anlamadım
dgdizayn Üye evet arkadaslar benimde 03 cıktı Neden acaba --------------- Ekleme --------------- Nokia 5800 Xpress
evet arkadaslar benimde 03 cıktı Neden acaba --------------- Ekleme --------------- Nokia 5800 Xpress
zekre Üye s.a usta acil bişey öğrenmem gerek...!!!çarşıdan eve yeni geldim 5800xpress müzik aldım eve geldim ülke kodu 04 madeın hungary yazıyo batarya çin,jarz aleti çin değiştirme şanşım olabilir!!!acil bilgilerinizi bekliyorumm saygılar...
s.a usta acil bişey öğrenmem gerek...!!!çarşıdan eve yeni geldim 5800xpress müzik aldım eve geldim ülke kodu 04 madeın hungary yazıyo batarya çin,jarz aleti çin değiştirme şanşım olabilir!!!acil bilgilerinizi bekliyorumm saygılar...
gizaa Üye Benim de 03 çıktı.Kimse cevap vermemiş ama Kore demek bence 10-01 finlandiya olduğuna göre 30-03 de Kore Samsung benim telefonum Kore markası ztn
Benim de 03 çıktı.Kimse cevap vermemiş ama Kore demek bence 10-01 finlandiya olduğuna göre 30-03 de Kore Samsung benim telefonum Kore markası ztn