Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: senin kaç? ----------Eklendi @ 21:45:37 ---------- Yazıldı @ 21:39:23 ---------- Gingerbread skorum Yeni ICS skorum.geçecek olan? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Gerçekten ICS ile internet performansı bir hayli artıyor. Genişletmek için tıkla ... utandım ics skorunu görünce 38.000 ----------Eklendi @ 21:52:19 ---------- Yazıldı @ 21:51:43 ---------- bakalım ios 5.0.1 e yükseltip öyle deneyeceğim bir de hem de şu ios 5.0.1 nasılmış onu merak ediyorum
~N.A.W.Y~' Alıntı: senin kaç? ----------Eklendi @ 21:45:37 ---------- Yazıldı @ 21:39:23 ---------- Gingerbread skorum Yeni ICS skorum.geçecek olan? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Gerçekten ICS ile internet performansı bir hayli artıyor. Genişletmek için tıkla ... utandım ics skorunu görünce 38.000 ----------Eklendi @ 21:52:19 ---------- Yazıldı @ 21:51:43 ---------- bakalım ios 5.0.1 e yükseltip öyle deneyeceğim bir de hem de şu ios 5.0.1 nasılmış onu merak ediyorum
PriZm Üye Türe' Alıntı: utandım ics skorunu görünce 38.000 ----------Eklendi @ 21:52:19 ---------- Yazıldı @ 21:51:43 ---------- bakalım ios 5.0.1 e yükseltip öyle deneyeceğim bir de hem de şu ios 5.0.1 nasılmış onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... sana demiştim galaxy s in internet performansı daha iyi diye dinlemedin
Türe' Alıntı: utandım ics skorunu görünce 38.000 ----------Eklendi @ 21:52:19 ---------- Yazıldı @ 21:51:43 ---------- bakalım ios 5.0.1 e yükseltip öyle deneyeceğim bir de hem de şu ios 5.0.1 nasılmış onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... sana demiştim galaxy s in internet performansı daha iyi diye dinlemedin
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: sana demiştim galaxy s in internet performansı daha iyi diye dinlemedin Genişletmek için tıkla ... o ics ve custom romla bir kere canım !
~N.A.W.Y~' Alıntı: sana demiştim galaxy s in internet performansı daha iyi diye dinlemedin Genişletmek için tıkla ... o ics ve custom romla bir kere canım !
PriZm Üye Türe' Alıntı: o ics ve custom romla bir kere canım ! Genişletmek için tıkla ... custom rom sayılmaz.google kaynaklı bekle dolphin browser skoru geliyor sen burdan kaçmaya başla İphonunla ----------Eklendi @ 22:06:06 ---------- Yazıldı @ 22:05:40 ---------- Al Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türe' Alıntı: o ics ve custom romla bir kere canım ! Genişletmek için tıkla ... custom rom sayılmaz.google kaynaklı bekle dolphin browser skoru geliyor sen burdan kaçmaya başla İphonunla ----------Eklendi @ 22:06:06 ---------- Yazıldı @ 22:05:40 ---------- Al Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PriZm Üye Türe' Alıntı: olum ios 4 te 38000 olan skor ios 5 te 53000 e çıktı ! Genişletmek için tıkla ... yine beni geçemedin
Türe' Alıntı: olum ios 4 te 38000 olan skor ios 5 te 53000 e çıktı ! Genişletmek için tıkla ... yine beni geçemedin
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: yine beni geçemedin Genişletmek için tıkla ... olsun safari bu yani ----------Eklendi @ 22:52:14 ---------- Yazıldı @ 22:45:51 ---------- oğlum kendim jailbreak yaptım çok mutlu oldum böylece hem symbian'da hem bada'da hem android'de hem de ios'ta hack & root işlemini yapmış oldum
~N.A.W.Y~' Alıntı: yine beni geçemedin Genişletmek için tıkla ... olsun safari bu yani ----------Eklendi @ 22:52:14 ---------- Yazıldı @ 22:45:51 ---------- oğlum kendim jailbreak yaptım çok mutlu oldum böylece hem symbian'da hem bada'da hem android'de hem de ios'ta hack & root işlemini yapmış oldum
PriZm Üye Türe' Alıntı: olsun safari bu yani ----------Eklendi @ 22:52:14 ---------- Yazıldı @ 22:45:51 ---------- oğlum kendim jailbreak yaptım çok mutlu oldum böylece hem symbian'da hem bada'da hem android'de hem de ios'ta hack & root işlemini yapmış oldum Genişletmek için tıkla ...
Türe' Alıntı: olsun safari bu yani ----------Eklendi @ 22:52:14 ---------- Yazıldı @ 22:45:51 ---------- oğlum kendim jailbreak yaptım çok mutlu oldum böylece hem symbian'da hem bada'da hem android'de hem de ios'ta hack & root işlemini yapmış oldum Genişletmek için tıkla ...
PriZm Üye Sertug1991' Alıntı: Geçicek yiğit var mı (Shop değil) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Asdfasdfasd http://bit.ly/c25MCx
Sertug1991' Alıntı: Geçicek yiğit var mı (Shop değil) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Asdfasdfasd http://bit.ly/c25MCx
hotlock Üye Türe' Alıntı: root net hızını etkilemez zaten Genişletmek için tıkla ... cihazın hızını arttırır netinki neden olmasın
Türe' Alıntı: root net hızını etkilemez zaten Genişletmek için tıkla ... cihazın hızını arttırır netinki neden olmasın
Türe Üye hotlock' Alıntı: cihazın hızını arttırır netinki neden olmasın Genişletmek için tıkla ... artırmaz sadece sistem yani yönetici erişimi sağlar
hotlock' Alıntı: cihazın hızını arttırır netinki neden olmasın Genişletmek için tıkla ... artırmaz sadece sistem yani yönetici erişimi sağlar
|Android| Üye Ideos X5 2.3.5 Gingerbread Test Sonuçları (Wi-Fi) Dolphin Browser HD ile 47889 Kendi tarayıcısı ile 53138 Nokia C6-01 Anna Test Sonuçları (Wi-Fi) Kendi tarayıcısı ile 22017
Ideos X5 2.3.5 Gingerbread Test Sonuçları (Wi-Fi) Dolphin Browser HD ile 47889 Kendi tarayıcısı ile 53138 Nokia C6-01 Anna Test Sonuçları (Wi-Fi) Kendi tarayıcısı ile 22017