Telefonunuzu sıfırlayın tuşuna bastım 1-2 saattir bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

i-gencer

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu sıfırlayın tuşuna bastım 1-2 saattir bekliyorum.
arkadaşlar konu başlığında da yazdığım gibi Lumia 920 telefonumu sıfırladım ayarlar menüsünden. Cihaz yeniden başladı ve açılmadan siyah ekranda 1-2 saattir çark dönüyor. sanırım ayarları geri yüklemeye çalışıyor. Fakat neden çok uzun sürdü?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bazen boyle durumlar oluşabiliyor. Şarjin bitene kadar bekle telefon kapaninca şarja tak normal olarak sifirlanmiş bir şekilde acilmasi gerekiyor.

i-gencer

Üye
    Konu Sahibi
yeni şarj etmiştim. halen böyle 5 saat oldu, daha çok bekleyeceim demekki. sagol yine de

serecans

serecans

Üye
620 10 dakikada açıldı

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Klasik sorun bu galiba 920 lerde

skynet

Üye
Aldığımdan beri 7-8 defa sıfırlamışımdır ama hiç o çark sorunana denk gelmedim (h)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
bende 920 yada 925 almayi dusunuyorum ama bu cark sorunu beni tedirgin etti herkesde oluyor mu bu olay? androidde bu tur sorunlardan biktigim icin gececegim zaten

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
bende 920 yada 925 almayi dusunuyorum ama bu cark sorunu beni tedirgin etti herkesde oluyor mu bu olay? androidde bu tur sorunlardan biktigim icin gececegim zaten

çark donme olayı reset attıgında oluyor yoksa genelde telefon adroidden hızlı açılıyor :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
yok yok sen al zaten. o şans işimi artık neyse. bilmiyorum neden olduğunu ama wp yi kuran bile çözemez bence :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Klasik sorun bu galiba 920 lerde
Ben kaçkere yaptım en fazla 10 dakika sürdü açılması.enson dün gece yaptım zannediyorsam 5-10 dakika falan sürdü.ha bu arada özgür(bulutsuzgece)un açtığı konuya bakın.çarkların bitmesini beklemek zorunda değilsin.nsu ile açabilir sin cihazı

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Giderek wp8 fani olmaya dogru gidiyorum :) cevaplar icin saolun, cok yardimci oldunuz, umuyorum konu sahibide ayni dusuncededir :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Giderek wp8 fani olmaya dogru gidiyorum :) cevaplar icin saolun, cok yardimci oldunuz, umuyorum konu sahibide ayni dusuncededir :)
wp8 fanı olmak ayrıcalıktır. diğer fanlar, kendi kullanmadıkları sistemi kötülerken wp fanları eleştirmez, sadece eleştirilere cevap verir. :) hayırlı olsun :D

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Daha dur yav cihazi almadim ama yinede tesekkur ederim :D

Ramatata

Ramatata

Üye
Arkadaşlar 820 aldım wifi bağlanıyor fakat internete girmiyor neden olabilir

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Aynı durum bende de vardı Türkcell i aradım. Şebeke ayarlarından Türkcell internet etkin değildi. Etkinleştirdim cihazı kapatıp açtım, şimdi sorun yok.

Rainesto

Rainesto

Üye
620 kullanıyorum hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım 2-3 kere sıfırladım

Üst Alt