özgür.56 Üye çok teşekkürler böyle birşeye ihtiyacım vardı ise yaradı telefonum eskiden çok yavaştı şimdi süper hızlı
çok teşekkürler böyle birşeye ihtiyacım vardı ise yaradı telefonum eskiden çok yavaştı şimdi süper hızlı
Muhammet DEDE Üye Nokia n97 de denedim yani telefon hızlı şu an ama bu telefonun kendi hızımı yoksa yaptığımdan dolayımı bilemiyorum. psikolojik olduğunu düşünüyorum açıkçası - - - Eklendi - - - kgnzkn' Alıntı: arkadaşlar 5800 titriyor ama açılmıyor bunun nedeni ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... ekran filminde sorun olabilir yada flashı ölmüştür telefoncuya göster - - - Eklendi - - - ya peki telefonu her kapatıp açtığımızda tekrar'mı yapmamız gerekiyor ?
Nokia n97 de denedim yani telefon hızlı şu an ama bu telefonun kendi hızımı yoksa yaptığımdan dolayımı bilemiyorum. psikolojik olduğunu düşünüyorum açıkçası - - - Eklendi - - - kgnzkn' Alıntı: arkadaşlar 5800 titriyor ama açılmıyor bunun nedeni ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... ekran filminde sorun olabilir yada flashı ölmüştür telefoncuya göster - - - Eklendi - - - ya peki telefonu her kapatıp açtığımızda tekrar'mı yapmamız gerekiyor ?
SFarrux Üye nokia x6 hiç alışmadığım bişeye dönüştü.çok teşekkürler arkadaşım - - - Eklendi - - - nokia x6 hiç alışmadığım bişeye dönüştü.çok teşekkürler arkadaşım
nokia x6 hiç alışmadığım bişeye dönüştü.çok teşekkürler arkadaşım - - - Eklendi - - - nokia x6 hiç alışmadığım bişeye dönüştü.çok teşekkürler arkadaşım