makistan Üye gayet güzel hızlandı. Ama internet tarayıcında ilk siteye girdiğimde ki m.facebook ayarlı, sertifika ile ilgili bi uyarı verdi. Ama sonraki girişlerde böyle bi sorun olmadı. Teşekkürler
gayet güzel hızlandı. Ama internet tarayıcında ilk siteye girdiğimde ki m.facebook ayarlı, sertifika ile ilgili bi uyarı verdi. Ama sonraki girişlerde böyle bi sorun olmadı. Teşekkürler
f.oymak Üye nokia c6-00 olumlu daha once yuklenen uygulamalara 5-6 sn bekliyordum simdi ise 2 sn aciliyor..
kurtuluşa Üye Telefonum N95. Gerçekten mükemmel hızlandı, mantığı ne anlamadım ama, mantığını bilen varsa yazabilir mi merak ettim.
Telefonum N95. Gerçekten mükemmel hızlandı, mantığı ne anlamadım ama, mantığını bilen varsa yazabilir mi merak ettim.
castiel13 Üye gerçekten bir artış oldu teşekkürler dostum ama bu mantığı tam olarak anlamış değilim. Neyse üzümünü ye bağını sorma demişler .d .d
gerçekten bir artış oldu teşekkürler dostum ama bu mantığı tam olarak anlamış değilim. Neyse üzümünü ye bağını sorma demişler .d .d
ozay5701 Üye 5800 kullaniyorum fazla uygulama yüklediğimden dolayi tel baya ağirdi ama bu işlemden sonra baya farketti teşekkürler
5800 kullaniyorum fazla uygulama yüklediğimden dolayi tel baya ağirdi ama bu işlemden sonra baya farketti teşekkürler