onur671996 Üye adamın kare kökün yaw bende 5800 xpress music var süper oldu nsl tşk ediliyor hemen edecem
13yelkovan13 Üye Cidden işe yarıyor hurafe zannettim ama değilmiş saol müdür büyüksün. Bişeyi merak ediyorum tele format attıktan sonra da yapmaya gerek var mı?
Cidden işe yarıyor hurafe zannettim ama değilmiş saol müdür büyüksün. Bişeyi merak ediyorum tele format attıktan sonra da yapmaya gerek var mı?
GAMEOLOGY Üye daha ne diyim helal olsun uygulama dolu 5800 bunu yaptım uçuor pc ye ram takmak gibi bişey alkışliyorum gerçekten inanılmaz,
daha ne diyim helal olsun uygulama dolu 5800 bunu yaptım uçuor pc ye ram takmak gibi bişey alkışliyorum gerçekten inanılmaz,
kaplanlar365 Üye saf sata bu iş ya hiç birşey olmuyor tamamen psikolojik bu iş benim tel c503 onda ve Nokia 808 Pureview review ile denedim hiç bir şey olmuyor
saf sata bu iş ya hiç birşey olmuyor tamamen psikolojik bu iş benim tel c503 onda ve Nokia 808 Pureview review ile denedim hiç bir şey olmuyor
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Yeni değil, s60v5 ve öncesinde işliyor galiba. Psikolojik değil, gerçekten hızlanıyor. Yapamamış olabilirsin. En basitinden, animasyonlar bile hızlanıyor.
Yeni değil, s60v5 ve öncesinde işliyor galiba. Psikolojik değil, gerçekten hızlanıyor. Yapamamış olabilirsin. En basitinden, animasyonlar bile hızlanıyor.