bozdemirt Üye biraz da olsa hızlandı teşekkürler --------------- Ekleme --------------- n82biraz da olsa hızlandı teşekkürler
biraz da olsa hızlandı teşekkürler --------------- Ekleme --------------- n82biraz da olsa hızlandı teşekkürler
rasit_aksu Üye 5800 da sanki hızlandı gibi garip ama gerçek bu nerden çıkmış bilen varmı bu yöntemle hızlandırma? kaynak nerden yani..
5800 da sanki hızlandı gibi garip ama gerçek bu nerden çıkmış bilen varmı bu yöntemle hızlandırma? kaynak nerden yani..
punqermojo Üye Konu Sahibi rasit_aksu' Alıntı: 5800 da sanki hızlandı gibi garip ama gerçek bu nerden çıkmış bilen varmı bu yöntemle hızlandırma? kaynak nerden yani.. Genişletmek için tıkla ... kaynak ajanda
rasit_aksu' Alıntı: 5800 da sanki hızlandı gibi garip ama gerçek bu nerden çıkmış bilen varmı bu yöntemle hızlandırma? kaynak nerden yani.. Genişletmek için tıkla ... kaynak ajanda
punqermojo Üye Konu Sahibi receph' Alıntı: 5800 da çok farketti arkadaşım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rıca arkadaşım
punqermojo Üye Konu Sahibi drosimel' Alıntı: bunu bulan adamın taşşaklarına kurban Genişletmek için tıkla ... Sizin gibi üyeleri banlamak lazıM Lan
drosimel' Alıntı: bunu bulan adamın taşşaklarına kurban Genişletmek için tıkla ... Sizin gibi üyeleri banlamak lazıM Lan
Rich4arD Üye Ajanda arka pLana aLınmıor bende ? .d.d DedikLerinin hepsini yaptım fakat arka pLana aLmak için ajandada dediğin yerde kırmızı tuşa bastım kapanıor .d Sonra bakıyorum hiç bişey açık deil tekrar açıorm ajandayı yine aynı ? .d
Ajanda arka pLana aLınmıor bende ? .d.d DedikLerinin hepsini yaptım fakat arka pLana aLmak için ajandada dediğin yerde kırmızı tuşa bastım kapanıor .d Sonra bakıyorum hiç bişey açık deil tekrar açıorm ajandayı yine aynı ? .d
Rich4arD Üye punqermojo' Alıntı: menü tuşuyla geçiş yapmayı dene Genişletmek için tıkla ... Heh bende zaten aynen öyLe geçiş yaptım .d yoksa oLmuordu .d yinede saoL senden önce yapmıştım ama
punqermojo' Alıntı: menü tuşuyla geçiş yapmayı dene Genişletmek için tıkla ... Heh bende zaten aynen öyLe geçiş yaptım .d yoksa oLmuordu .d yinede saoL senden önce yapmıştım ama
Rich4arD Üye punqermojo' Alıntı: Tamam kardesm ama elimden geldigince acele ediyorum Genişletmek için tıkla ... oLurmu öyLe şey kardeşim Sorun deiL BiLgiLerini bizimLe payLaştınya o yeter de artar
punqermojo' Alıntı: Tamam kardesm ama elimden geldigince acele ediyorum Genişletmek için tıkla ... oLurmu öyLe şey kardeşim Sorun deiL BiLgiLerini bizimLe payLaştınya o yeter de artar