Uygulama Telefonunuzu hangi uygulama ile TEMİZLİYORSUNUZ?

Sponsorlu Bağlantılar

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu hangi uygulama ile TEMİZLİYORSUNUZ?
erader-clean master vs..kullandım ama tam fayda olmadı komple tüm artıkları geçmişi tek tıkla ve otomatik olarak yani telefonu her açtığımda silen bir uygulama arıyorum...sms-çağrı-vs..diğer tüm artıklar temizlensin istiyorum...

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
cleanmaster

44faruk35

44faruk35

Üye
En iyisi clean master zaten ekrana kısayol oluşturuyor onunla tek tıklamada tertemiz ediyor. Şöyle bişey daha var örneğin face twitter whatsapp wechat vs..programlar sürekli arkaplanda çalşmaya programlanmş kullanmadığı sil ki telefon ram ve işlemcisi rahatlasın hemde şarjın daha uzun süre dayanır

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım yani bu uygulamaları yazdıklarından sadece facebook var..telefonundan kaldır mı dedin?

44faruk35

44faruk35

Üye
Hocam şimdi demek istediğim telefonun yavaşlar ise bunlardan kaynaklıdır %90

somurtukk

somurtukk

Üye
Ben temizlemiyorum. Avg sürekli tarama yapıyor ama temizleme programı şart mı?

2527504

Kapalı Hesap
clean master ram booster

KayraBey

KayraBey

Üye
Hiçbir şey kullanmam. Direk format tertemiz :D

• Beğen
Tepkiler: 2527504
ykpknl

ykpknl

Üye
clean master derim geçerim :D

somurtukk

somurtukk

Üye
Format mı :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Klasör artıklarını temizlemek için clean master'dı galiba kullanmıştım bi kere onun dışında Ram temizleyici kesinlikle kullanma. Hele ki her telefonu açtığında ram temizlicek falan sistem dahada kasar..

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Masteri sevemedim daha çok oyunu andırıyor . Es yönetici son versiyon da temizleme ek programı var ve The cleaner kullanıyorum sade birsey

44faruk35

44faruk35

Üye
Clean Master gelmiş geçmiş en iyi temizleme programı bence. ben telefonu aldığım günden beri kullanıyorm hiçte şikayetçi değilim. Örneğin telefona root attım gereksiz tüm programları kaldırdım yani telefonu her açtığımda arkaplanda çalışan ne kadar program varsa sildim gmail olsun google+ olsun tertemiz ve hızlı oldu şarj kullanım süresi uzadı önceden 1 gün giden şarjım şuanda 2 gün Max 3 gün kullanıyorum tercih size kalmış...

hasaneness

hasaneness

Üye
Clean master
Simdi advanced mobil care de baslamis ama yinede clean master

Üst Alt