zahod
Üye
Telefon hackli herşeyi yaptım tema falan olduda widgetler resimdeki gibi olmadıtel hacklimi hackliyse rompatcherdan.yamalarin hepsini ac ve eger joshlong mod yapmadiysan yap
Telefon hackli herşeyi yaptım tema falan olduda widgetler resimdeki gibi olmadıtel hacklimi hackliyse rompatcherdan.yamalarin hepsini ac ve eger joshlong mod yapmadiysan yap
goruntuyu gonderir misin belki daha iyi yardim ederimTelefon hackli herşeyi yaptım tema falan olduda widgetler resimdeki gibi olmadı
Telefon hackli herşeyi yaptım tema falan olduda widgetler resimdeki gibi olmadı
goruntuyu gonderir misin belki daha iyi yardim ederim
tamam bekliyorum.Görüntüyü saat 4–5 gibi koyabilirim mobilden götüntü yükleyemiyorum bilgisayardan girmem gerek
tamam bekliyorum.
Resimleri buraya nasıl yüklüyorduk unuttum ya söyleyebilir misin lütfen
hizli resimden yukle linki koy ben incelerim
maximod uygulamasi uzerinden yapmayi deneDediğim gibi sanırım tek olmayan şey toggle widgetlerin konunun başındaki ilk resimdeki gibi olmaması
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MaxiMod uygulamasını yüklemeyi düşündümde telefon baya değişiyor o uygulama ile hiç bulaşmıyım dedimmaximod uygulamasi uzerinden yapmayi dene
hmm iyi etmissin diyemicem cunki hayat heyecanla dolu deneMaxiMod uygulamasını yüklemeyi düşündümde telefon baya değişiyor o uygulama ile hiç bulaşmıyım dedim
Şuan telefon birbirine girdi ovi suite den yazılımı yeniden yükleyip herşeyi sıfırlayacam işin kötü yanı bir sürü şey var çok uğraştıracak hack falan varhmm iyi etmissin diyemicem cunki hayat heyecanla dolu dene)
Şuan telefon birbirine girdi ovi suite den yazılımı yeniden yükleyip herşeyi sıfırlayacam işin kötü yanı bir sürü şey var çok uğraştıracak hack falan varFormat atmadan bi denesem mi ki maximodu nasıl olsa sıfırlicam
uygulama kilavuzu icin konuya goz atabilirsinMaxiMod u kurdum fakat bu konudaki gibi nasıl yapıcam anlatır mısın ?
Konudaki resimdeki widgetin mifi lazım konuda sadece avkon2 mifi var
Konuya EkliyimÇok aradım ama sonunda buldum resimdeki widgeti eğer benim gibi ihtiyacı olan olursa bu konudan ulaşabilirler
Toggles nexus Style v2.0 - By AguS35 - MaxiCep
açılış ekranı derken?Açılış ekranını verebilir misin mümkünse dostum bu arada teşekkür ederim emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?