kemal21 Üye n73 2+2+2+2 gb hafıza kartı 4 tane film 310 tane şarkı 47 tane video klip 217 tane oyun 93 tane program 384 tanede resim var
n73 2+2+2+2 gb hafıza kartı 4 tane film 310 tane şarkı 47 tane video klip 217 tane oyun 93 tane program 384 tanede resim var
Ferzan Üye Love Prince' Alıntı: 249 şarkı ve 1673 fotoğraf var Genişletmek için tıkla ... iyiyimiş bu ama benimkinin tozuna yetişemez
Love Prince' Alıntı: 249 şarkı ve 1673 fotoğraf var Genişletmek için tıkla ... iyiyimiş bu ama benimkinin tozuna yetişemez
Love Prince Üye Ferzan' Alıntı: iyiyimiş bu ama benimkinin tozuna yetişemez Genişletmek için tıkla ... ee yani seninki kral benim telefonda 2 gb kart takılı
Ferzan' Alıntı: iyiyimiş bu ama benimkinin tozuna yetişemez Genişletmek için tıkla ... ee yani seninki kral benim telefonda 2 gb kart takılı
Ferzan Üye Love Prince' Alıntı: ee yani seninki kral benim telefonda 2 gb kart takılı Genişletmek için tıkla ... pc de şarkı olsa hala koycamda beğendiğim şarkı kalmadı
Love Prince' Alıntı: ee yani seninki kral benim telefonda 2 gb kart takılı Genişletmek için tıkla ... pc de şarkı olsa hala koycamda beğendiğim şarkı kalmadı
Love Prince Üye Ferzan' Alıntı: pc de şarkı olsa hala koycamda beğendiğim şarkı kalmadı Genişletmek için tıkla ... bendede tam tersi
Ferzan' Alıntı: pc de şarkı olsa hala koycamda beğendiğim şarkı kalmadı Genişletmek için tıkla ... bendede tam tersi
Ferzan Üye Love Prince' Alıntı: bendede tam tersi Genişletmek için tıkla ... al 8 gb kart kurtul sende işin diğer tarafıda telefonun hafızası hariç 16 gb lik hafıza kartıda ekleyebiliyorum toplam 48 gb
Love Prince' Alıntı: bendede tam tersi Genişletmek için tıkla ... al 8 gb kart kurtul sende işin diğer tarafıda telefonun hafızası hariç 16 gb lik hafıza kartıda ekleyebiliyorum toplam 48 gb
Love Prince Üye Ferzan' Alıntı: al 8 gb kart kurtul sende işin diğer tarafıda telefonun hafızası hariç 16 gb lik hafıza kartıda ekleyebiliyorum toplam 48 gb Genişletmek için tıkla ... benim telefonum max 4gb hafıza kartı destekliyor pc de şuan 22 gb müzik arşivi var
Ferzan' Alıntı: al 8 gb kart kurtul sende işin diğer tarafıda telefonun hafızası hariç 16 gb lik hafıza kartıda ekleyebiliyorum toplam 48 gb Genişletmek için tıkla ... benim telefonum max 4gb hafıza kartı destekliyor pc de şuan 22 gb müzik arşivi var
Ferzan Üye Love Prince' Alıntı: benim telefonum max 4gb hafıza kartı destekliyor pc de şuan 22 gb müzik arşivi var Genişletmek için tıkla ... o arşiv tam benlik desene
Love Prince' Alıntı: benim telefonum max 4gb hafıza kartı destekliyor pc de şuan 22 gb müzik arşivi var Genişletmek için tıkla ... o arşiv tam benlik desene