pff1 Üye RUMMAN' Alıntı: Rica ederim... uygulama yöneticisini açıp orada startup sound diye bir dosya var seçenek kaldır derseniz orjinal sesi tekrar aktive edersiniz... Genişletmek için tıkla ... eyw. saolasın
RUMMAN' Alıntı: Rica ederim... uygulama yöneticisini açıp orada startup sound diye bir dosya var seçenek kaldır derseniz orjinal sesi tekrar aktive edersiniz... Genişletmek için tıkla ... eyw. saolasın
Tuba Üye Konu Sahibi ERKAHAN' Alıntı: sise gerek yoktu waw olarakta yüklesen oludu bazı telefonlar sis desteklemiyor Genişletmek için tıkla ... burdaki linkten mp3 formatında indirebilirsiniz waw olacak diyorsanız bu formata dönüştürmeniz lazım.... http://www.maxicep.com/wav-mp3-melodiler/windows-sesleri-ve-remixleri-372848.html
ERKAHAN' Alıntı: sise gerek yoktu waw olarakta yüklesen oludu bazı telefonlar sis desteklemiyor Genişletmek için tıkla ... burdaki linkten mp3 formatında indirebilirsiniz waw olacak diyorsanız bu formata dönüştürmeniz lazım.... http://www.maxicep.com/wav-mp3-melodiler/windows-sesleri-ve-remixleri-372848.html
Tuba Üye Konu Sahibi bay kıytırık' Alıntı: tskler sagol yuklemeye başladım Genişletmek için tıkla ... rica ederim...
Tuba Üye Konu Sahibi semih1521' Alıntı: n82 de çalışmıyor. sertifikayı hallediyorum. rom belleklerle ilgili herhalde Genişletmek için tıkla ... olabilir n82 işletim sistemi os 9,2 belki o sebepden dolayı olabilir major3' Alıntı: bu bir dahili bileşendir. diyor,yüklenmiyor.. Genişletmek için tıkla ... modelden kaynaklıdır belki...
semih1521' Alıntı: n82 de çalışmıyor. sertifikayı hallediyorum. rom belleklerle ilgili herhalde Genişletmek için tıkla ... olabilir n82 işletim sistemi os 9,2 belki o sebepden dolayı olabilir major3' Alıntı: bu bir dahili bileşendir. diyor,yüklenmiyor.. Genişletmek için tıkla ... modelden kaynaklıdır belki...
Tuba Üye Konu Sahibi bdumut' Alıntı: teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... TaDaGoPiE' Alıntı: Teşekkurler Genişletmek için tıkla ... rica ederim...
bdumut' Alıntı: teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... TaDaGoPiE' Alıntı: Teşekkurler Genişletmek için tıkla ... rica ederim...