Telefonunuz ne olursa olsun Türkçe kullanın ! More Locale 2

Admin

- - - Eklendi - - -

Bunu yüklersek sorun çıkar mı? Cevaplarsen sevinirim

- - - Eklendi - - -

Şehriyar

Tepkiler: muraat38
htc sense türkce menü indiricem yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

İyi Güzel Açıklama Varda 3 Seçenege Türkçe Olması İçin Ne Yazacagız Mesela Varianta Ne Yazacagız Ya'da Diger Seçeneklere Türkçe Yok Bende

Ilk denememde oldu cok tesekkurler. Samsung Galaxy SIII programi calistirdim sadece ingilizce, ispanyolca ve korece vardi ben amerikadan aldim. Turkce dilini secip Ulkeyide Turkiye secip tamamladim.

- - - Eklendi - - -

Ilk denememde oldu cok tesekkurler. Samsung Galaxy SIII programi calistirdim sadece ingilizce, ispanyolca ve korece vardi ben amerikadan aldim. Turkce dilini secip Ulkeyide Turkiye secip tamamladim.

aducama

Üye
çok işime yaradı sağol!

hacı ben galaxy mini ye yükledim ama tr dili yok ..

Emeğe saygı öncelikle ama bende işe yaramadı bilginize...

Her telefonda işe yaramaz. Bazı telefonlarda içinde türkçe seçeneği olduğu halde dil ayarlarında görünmeyen telefonlar için. Çalışıp çalışmadığını yükleyerek görebilirsiniz.

Custom locale de ne yapmamiz lazim arkadaşlar türkçe çikmadida

arkadaşım bende mini2 var yükledim dediğiniz gibi tr dil seçeneği yok bende add lang dan tr turkey yazdım kısmi türkçe oldu ama tam değil

telefonum galaxy s ama türkçe seçenek olmuyo.aynı seyi s3 te denedik hemen oldu ..galaxy s de neden olmadı ki acaba :/

telefoncuya vercektim bunun için 15 tl istedi vermedim morolocale 2 yi indirdim türkçe seçenekleri de var ama nasıl yapacagımı bilmiorm varianta bişey yazacakmıyz bilmiyorum yardımcı olun lütfenvarianta ne yazcz

kral18

Üye
paylaşım için teşekkürler..