mhpli76 Üye allah razı olsunnn benim steme beklerim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- allah razı olsun steme beklerim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
allah razı olsunnn benim steme beklerim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- allah razı olsun steme beklerim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olivetti Üye romant_58' Alıntı: Program S60 Serisi İçin Senin Telefonun S90 Serisi Ondan Olmaz Genişletmek için tıkla ... yanılıyorsun n73 s90 değil s60v3
romant_58' Alıntı: Program S60 Serisi İçin Senin Telefonun S90 Serisi Ondan Olmaz Genişletmek için tıkla ... yanılıyorsun n73 s90 değil s60v3
prinz_kaya Üye ya simdi ben yüklüyorum mesela burdan birseyler oyun olsun yada programlar, ama bende hicbirinin sesi yok yani oluyo telefonda 5800`da ama sesleri yok... bi bilgisi olan yardim edebilirse cok sevinirim tsk,,,,
ya simdi ben yüklüyorum mesela burdan birseyler oyun olsun yada programlar, ama bende hicbirinin sesi yok yani oluyo telefonda 5800`da ama sesleri yok... bi bilgisi olan yardim edebilirse cok sevinirim tsk,,,,
finike_ru Üye Nokıa n70 te açılmıyor --------------- Ekleme --------------- Açılıyor ama tıkladığında ayarlar dediğinde kaybolıuyor
Nokıa n70 te açılmıyor --------------- Ekleme --------------- Açılıyor ama tıkladığında ayarlar dediğinde kaybolıuyor