sıfır nokia aldım alır almaz kapak problemi çıktı romanya malıydı ama eski nokiam dediginiz gibi 00 5 senelik ama hiç birsey olmuyor bu konuya katılıyorum
bence bu imei kodu telefonun kalitesini ölçmek için tasarlanmamış..telefonun bozulduğu zaman o telefonu nasıl tamir ediyorlar?tabiki imei koduyla .) bunun için bnce imei koduna hiç bakmamak gerekir.ayrıca telefon çin malı bile olsa kaliteli bir telefon olur çnkü markası nokia yani telefonların üretildiği fabrika aynı, aynı şekilde üretiliyor hepsi ,)
Tabiki saçmalık alakası yok bu arkadaş bu kodları neye dayanarak yazmış bilmiyorum.Kaynağı var mı?HEm ülkeden ülkeye kalite olarak hiçbir ürün değiştirmez.Hepsi aynı standarttır.BEnde lg var 02 bu kötü mü oldu şimdi hemde kore malı.Bu arkadaşın yazdığına göre hiçbişey birbirini tutmuyor hem kalite imei ile ölçülmez.İnanmayın böyle şeylere
04 romania malı arkadaşım ben araştırdım biraz findlandia nokia fabrikaları taşınıyomuş ve artık o kalitedeki telefonlar made in romania olarak görülecekmiş... bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim ben araştırdım ve bu bilgilere ulaştım...
Anladığım kadarıyla bu kodlar nokia cihazlar için geçerli, senin kod 03 e baktım fakat karşılaştığı bir ülke göremedim, dediğim gibi sanırım nokialar için...