telefonunu seven bu hatalari yapmasin..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunu seven bu hatalari yapmasin..
1) telefonu sarja takarken ilkin sarj cihazını telefona sonra sarj cihazını prize takın diger turlu hem telefonun ufak bi ihtimalmis milyonda bir gibi bi ihtimalle patlaması soz konusuymus ve telefonun flash hafızası yanma ihtimali ortaya cıkıyormus..
2)bu hafıza kartıyla ilgili kart reader la bicimlendirme yapacaksanız sistem turunun fat olmasına dikkat edin fat 32 format atmayın atarsanız karta el sallayın
3)tlefon dondu diye pil cıkarma cozum degil sarjı bitene kadar bklemeniz sart pil bittiginde zaten telefon kendine geliyo sarjınbittigini ve sistemi kendisi kapatıyo ve pili cıkarmak telefonun pixel ve renklerinde buyuk etkide bulunuyormus
4)telefonlarımızı cogumuz yatarken yastıgımızın altına koyarız telefon ısı derecesinin artmasıyla patlama ihtimali 130.000 de 1 ihtimalden 500 de 1 ihtimale dusuyor ve sbah beyninizin parcalarını vlileriniz sıfatullerle kazımak zorunda kalabilir .
5)telefonla konusurken olabildigince head set yani kulaklık yada arac kiti kullanın cep telefonunun icad olmasından bu yana beyinde kanama ve tümör cıkma vakaları % 40 artmıs bunun nedenininde cep telefonunun yaydıgı radyasyondan oldugu test edilmis onaylanmıs.
Arkadaşlar bu tavsiyelere uyn diyorum telefonunuzu ve kendinizi seviyorsanız

• Beğen
Tepkiler: ilteberaksoy, hbpgks, batuay ve 8 diğerleri

xmervex

Üye
yaptığım bir yanlış bile yok aol aga yine de bunların ghepsini ilmeden uyuyormuşum yani doğru olan şeyleri yapıyormuşum.. .d

crazysezer

crazysezer

Üye
kesinlikle dikkate alınmalı :oke:

passiv€ aggressiv€

Üye
vaybe saol bilgiler için :spr

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
çok saol

qirL1903

qirL1903

Üye
4dü cok yapıodm bundn snra dkkt edicm

merty24

merty24

Üye
3ü çok yapıyorum saol

Sait ALEV

Üye
Kitapçığında önce prize sonra telefona takın diyor.:bilmem:

Laz¥

Laz¥

Üye
Yastık olayı çok dikkatimi çekti bilgiler için sagol

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Annemde hep yastığının altına koyma kanser olacaksın oğlum derdi hep :) Ondan koymazdım hiç :)

Da®kness

Da®kness

Üye
Uyurken olabildiğince uzak koyuyorum zaten. Teşekkürler.

RocK_FaTiH

RocK_FaTiH

Üye
bnlara dikkat etmiodm artık dikkat edrm saol :oke:

MorqaN

MorqaN

Üye
resmen beni tanıttın yani aga :kop:

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
once telefonu makinaya baglayıp sonra makinayı fişe takmak olayı yalan sonucta elektrik her türlü telefona geliyor haonce ha sonra gelmiş şuu ana kadar bnm tele hiç bişe olmadı patlamalar hariç hepsi zaten garantilik :d

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Teşekkürler bilgiler için , ancak benim 1.madde hakkında düşüncem - Tam tersine olacak - Ilk önce Fiş prize sonra sarj makinesinin ucu telefona bağlanacak.

Larock

Larock

Üye
telefonla çok konuşanlar özellikle, radyasyona karşı daha dikkatli olmalı..

--------------- Ekleme ---------------

3g modemler de çıktı çok iyi bişimiş gibi bide interneti kullanarak radysyona maruz kalalım..
ewdeyken yine en iyisi kablolu internet olsa gerek.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
çoğu bilindik şeyler ama teşekkürler.

slowman76

slowman76

Üye
3. maddde çok saçma ne yani bir ay bekleyecek miyim donması geçene kadar ...Duyduğum en saçma şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt