Telefonunu Sattı Zengin Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunu Sattı Zengin Oldu
Kuponu almak için telefonunu satmış​


ADANA'nın Kozan İlçesi'nde Sayısal Loto'nun 4 Aralık çekilişinde 822 bin TL ikramiye kazanan bekar 37 yaşındaki Tuncay Yalım'ın cep telefonunu 35 TL'ye satarak şans oyunu oynadığı ortaya çıktı.

Yalım'ın cep telefonu satışı ise güvenlik kamerasınca kaydedildiği anlaşıldı.

Sayısal Loto'nun bu haftaki 4 talihlisinden biri olan Tuncay Yalım'ın cumartesi günü Kozan'da cep telefonu alım-satımı yapan Cemal Uludağ'ın işyerine giderek hiç parası olmadığı için cep telefonunu 35 TL'ye sattığı anlaşıldı. Bu paranın 2 lirası ile Sayısal Loto oynayan ve çalıştığı maden şirketinin işine 3 ay önce son verdiği Yalım'ın ilçeye bağlı Bucak Köyü'nde bir yakınıyla tek odalı evde yaşadığı, anne ve babasının uzun süre önce ayrıldığı, iki üvey kız kardeşi olduğu öğrenildi.

İşyerinin güvenlik kamerasınca cep telefonu satışı kaydedilen Yalım'ın cep telefonunu alan Cemal Uludağ, "Tuncay Yılım, cep telefonunu sattıktan sonra aldığı 35 liranın bir kısmıyla loto oynayacağını söyledi. İkramiye kazandığını öğrenince mutlu oldum. Cep telefonu bende. Artık hatıra olarak saklamayı düşünüyorum. Ancak isterse bu şans getiren telefonu kendisine geri verebilirim"dedi. Tuncay Yalım'ın uzun süredir, şans oyunları bileti satın aldığı seyyar piyangocu Hasan Tutar da parası olmadığı zamanlar, sonra ödemek üzere birkaç kez bilet verdiğini hatırlattı. Tutar, Kozanlı talihliden halen 50 TL alacağı olduğunu da sözlerine ekledi.

Tuncay Yalım ise loto talihlisi olduğunu duyulması üzerine ortadan kayboldu.

Yaşar KORKUSUZ / KOZAN(Adana) / DHA
 


Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
allah sağlık sıhat içinde harcamayı nasıp etsin....
 
arslansem

arslansem

Üye
Adam demek ki ne kadar bağımlısı ki 35 Tl eline geçsin diye cep telefonu satıyor :D
 
Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
:D Harbi
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
kim bilir daha neyini satardı:ehe
 

Revengeful

Emekli Yönetici
Cok ihtiyacı varmış demekki..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt