telefonunu bilgisayarı görmeyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wh4t3v3r

Üye
    Konu Sahibi
telefonunu bilgisayarı görmeyenler
evet arkadaşlar benim bilgisayarım çok eskiydi ve nokia n81 8gb aldım.hiç böle bi sorun tahmin etmiyodum.bilgisayarım usb .20ı desteklemediğinden telefonu görmedi yaklaşık 1 ay boyunca uğraştım format at diyenler mi olmadı service pack 2 yükle diyenler mi olmadı neler neler ama en sonunda çözümü buldum.pci usb 2.0 slotu. bunun fiyatı yalaşık 15 ytl civarlarında uyuşmamazlıkda yapmıyor bilgisayarda anakartınızda pci slotu için yer olması yterli.umuarım birilerine yardımcı olur bu mesaj

toprakumit

toprakumit

Üye
evet arkadaşlar benim bilgisayarım çok eskiydi ve nokia n81 8gb aldım.hiç böle bi sorun tahmin etmiyodum.bilgisayarım usb .20ı desteklemediğinden telefonu görmedi yaklaşık 1 ay boyunca uğraştım format at diyenler mi olmadı service pack 2 yükle diyenler mi olmadı neler neler ama en sonunda çözümü buldum.pci usb 2.0 slotu. bunun fiyatı yalaşık 15 ytl civarlarında uyuşmamazlıkda yapmıyor bilgisayarda anakartınızda pci slotu için yer olması yterli.umuarım birilerine yardımcı olur bu mesaj

Kardeşim zaten uğraşmana gerek yoktuki yinede öğrenmene sevindim ;)

abuzer381991

abuzer381991

Üye

dÜNYADAN HABERİN YOK ARKADAŞIM :)

wh4t3v3r

Üye
    Konu Sahibi
kendi modaratörleriniz yöneticleriniz bilmiyor bunu gereksiz mesajlar yollamayın

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bilmediklerine emin misin?

wh4t3v3r

Üye
    Konu Sahibi
eminim tabikide format bilgisayara demişti hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...