musa553 Üye lan abi bu ne güzel bi program ya istediğim herseyi şifreleyebiliyorum hatta fifa yti msn yi bile yapandan sunandan allah razi olsun teşekkürler kardeş
lan abi bu ne güzel bi program ya istediğim herseyi şifreleyebiliyorum hatta fifa yti msn yi bile yapandan sunandan allah razi olsun teşekkürler kardeş
osmanyilmaz2005 Üye Teşekkürler bu programı dün başka bi yerden indirdim ama deneme sürümüydü umarım bu öyle değildir.
karaliste Üye ya arkadaş nokıa 5300 uyumlu olanı bir dosya şifreleme programı varsa onuda yüklermisin
alemburda Üye ChaLLenGeR' Alıntı: 6280´e de uyar mı bu ¿ Genişletmek için tıkla ... SALVADORE' Alıntı: destekleyen modellerin içinde yok ama denemende fayda var uymazsa silersin Genişletmek için tıkla ... denemeye bile gerek yok çünkü dosya formatı .sis ve 6280 .sis desteklemiyor. MALESEF NEYSE 6600 YÜKLERİM O ZAMAN
ChaLLenGeR' Alıntı: 6280´e de uyar mı bu ¿ Genişletmek için tıkla ... SALVADORE' Alıntı: destekleyen modellerin içinde yok ama denemende fayda var uymazsa silersin Genişletmek için tıkla ... denemeye bile gerek yok çünkü dosya formatı .sis ve 6280 .sis desteklemiyor. MALESEF NEYSE 6600 YÜKLERİM O ZAMAN