Telefonun sistemini sildim geri getiremiyorum Yardım !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

serocan11

serocan11

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun sistemini sildim geri getiremiyorum Yardım !!!!
Arkadaşlar Telefonum Samsung s4 zoom Tel rood ladım sistem dosyalarını sildim şimdi pc den teli görmüyor rom falan atamıyorrum galari falan herşey gitti nasıl yeniden eski haline getirebilirim

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Download moddan stock rom flashlayarak.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bu sistem dosyalarını silme nasıl oluyor ? yani sen bilerek ve isteyerek yapıyorsun, sonucunu tahmin etmek gerekirdi...

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
dowloand modda odin ile stok rom flashla

dyrdmr

dyrdmr

Üye
benim de öyle oldu düzeltemedim en son telefoncuya verdim 20 TL yapti :/

serocan11

serocan11

Üye
    Konu Sahibi
Donlad modda pc de görmüyor ne odin, nede kies :( cwm ilede yükleyemedeim custom romu wipe cache yapılıyor ama dalvik cahce yapılmıyor hata veriyo telefon yenden başlıyor yokmudur driverlerını görmesinin yolu tanımıyor pc bi türlü apksı falan varmıdır :/
A
bu sistem dosyalarını silme nasıl oluyor ? yani sen bilerek ve isteyerek yapıyorsun, sonucunu tahmin etmek gerekirdi...
Aslında silen kardeşim yer acılsın die silmiş rootlu oluncada sşstem dosyalarına kadar silmiş galeri ve google play hizmeti + telefonun içindeki driverler gitmiş 3310 cihaza dönmüş makine

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Rancho

Rancho

Üye
s4 zoom cwm atabilir misiniz ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
kardeşim com dosyalarını sd karta atıp cwm den flashlayacaksın

erdo535

erdo535

Üye
Yada Samsung teknik servise götur şöyle de: Telefonumun sistemi çöktü. (Not: ROM yukluyordum root attim bunları yaparken oldu deme sadece sistem çöktü de o kadar garanti dahilinde yapacaklar tek kuruş almayacajlar ayni takdigi bende yaptım ROM yüklerken beceremedim sistem çöktü dedim garanti yaptı)

Üst Alt