Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımTelefonun Sarj yeri içine girdi
Sponsorlu Bağlantılar
bsavr
Üye
Konu Sahibi
Telefonun Sarj yeri içine girdi
Daha demin takmaya çalıştım ama tam girmiyordu ve sarj olmuyordu baktımki içine doğru girmiş sarj yeri servise versem garantiye girermi ?
Geçmiş olsun ya, kötü ya bizde dikkat etmek gerekir dene belki garantiden sayılır
Lumia 525 ile mesaj gönderildi.
bsavr
Üye
Konu Sahibi
Tahminen ne kadar tutar beyler
Aybin.Kilic
Üye
Ses kısma açma tuşları için benden 57 tl aldılar. Telefon 1 aydan fazla serviste kaldı. (Gebze-Maltepe minibüsle 45 dk !!!!!)
Yakın bir yerde Nokia Care Servisi varsa oraya baktır bence.
luckysleven
Üye
Bende dikkatli takmaya başladım artık hele ki bu konuyu gördükten sonra iyicene gerildim şimdi : ) Benimkininde tak çıkar yapmaktan şarj giriş yerinin içi aşında iz yaptı . Acaba ucu ters takmaya çalışıp zorladın damı kaçtı içeriye ? Servis her türlü garantiye sokar çünkü genelde darbe olduğu zaman uyuzluk yapıyorlar ama düşürmeyle vs olacak iş değil bu .
bulutsuzgece
Üye
Garanti dışı tutacaklarını sanmıyorum.
Ayrıca eğer herhangi bir aşınma veya kırılma yoksa, telefonun içini açıp kendin de düzeltebilirsin.
Bunun için youtube ve benzeri sitelerde lumia sökme-takma videolarına göz atabilirsin.