badmus
Üye
-
Konu Sahibi
-
bi tane USB adaptörü al te USB ile şarj et
piyasada seyyar şarj cihazları var. 5 tl. Bendede n73 var oda şarj olmuyor bende seyyar şarj cihazı aldım bataryayı onda şarj edip tele takıyorum. Şunuda söylemekte yarar var. Pek sağlıklı bir yöntem değil çünki bataryanın ömrünü kısaltıyor ama cankurtaran niteliğinde faydasıda oluyor şarj etmek konusunda. Sana tavsiyem 2 tane batarya kullan . Bu dediğim cihazı al ve her iki bataryanıda doldur. Daha sonra sırayla doldurursun. Bu şarj cihazının belli bir adı yok çin malı zaten. Birçok bataryayı şarj etme özelliği var. Ama dediğim gibi bataryanın ömrünü kısaltıyor. Herşey 1 tl diye tabir edilen çin malları satan dükkanlarda bulabilirsin. Ayrıca birçok telefon aksesuarı satan yerlerde ve telefonculardada vardır.
5800 usb den sarj olmuyor
telefonsuz olmuyor. su an yedek bataryami kullaniyorum. bakalim o bitince ne olacak?
yokmu bilen?
batarya sarj etme aletleri var
telefonu açmayı biliyorsan aç şarjin girdiği yeri bul + - leri belirle şarj aletini al ucunu aç + - leri yapıştır ona belki olur garanti olur diyemem batarya bitince aklıma gelen çılgınça fikirlerden birişarj aletinde sorun olmasın başka aletle denedin mi ?
kardeş git bir telefoncuya tamir ettr teli.şarj ettiğin yeri değiştiriyor 5 dk lik iş 10 tl civarında masrafı.
sarj aletini degistirdim sonuc olumsuz. yarin batarya sarj cihazini bulmaya calisacagim. ve sonra tamir ettirecegim.
kardeş dewre elemanı yanmıştr bizm ark.da c5dede oldu kvk90tl normal telci 20 30arası dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?