telefonun ram ini hafıza kartına yönlendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ram ini hafıza kartına yönlendirme
böyle birşey mümkün mü cfw veya ofw olmaksızın

Süleyman

Süleyman

Üye
bu sadece c5-03 için mevcut o da hem sağlıklı değil hemde riskli bir işlem ki zaten o da cfw siz olmuyor.

pantelli

Üye
bende araştırdım ama böyle sağlıklı bir işlem mümkün değil

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
o mümkün diil bu mümkün diil ne mümkün yapanlar nasıl yapıyor illaki telefonculara gidip mi yaptırıcam azcık araştırın bıktım bu hazir cevaplarınız dan telefonum c5-03 benim flash lite 4 te yuklenmez diyorsunuz telefoncu arkadaşımın babası yüklemiş her siteden video izliyor size soruyoruz imkansız ya bir şey bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz yada atıp tutuyorsunuz anlamış diilim ne sorsam mümkün diil

Süleyman

Süleyman

Üye
bize araştır diyeceğine ilk önce kendin araştır konu aç. Yapan biri varsa gidip ona soracaksın. Madem bizim cevaplarımızı beğenmiyorsun bizden medet umupta konu açmayacaksın. Bu kadar basit.

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
ortada beğenilecek bir şey yok ki beğenim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
gizemlix madem ortada beğenilecek birşey yok burda ukala ukala yazarak birşey elde edemezsin forumda kimse mecburiyet adı altında yorum yapmıyor kendi bilgisini paylaşıp başkalarına yardımcı olmaya çalışıyor ki fazlasıyla dayanışma içindeki bir forum'a gelip böyle ileri geri konuşma. Yapabiliyorsan c5'e flash lite 4 kur ondan sonra gel konu aç bizde bilgi edinelim nasıl oluyorsa. Flash lite 4 kurmuş :)

Samet.25

Androidde ar s60 larda varmi bilmiom

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
burada kimsenin size yardım etme zorunluluğu yoktur . ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmış arkadaşlar. yakınmaktansa teşekkür etmek yakışır insana
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt