telefonun ısınması hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ısınması hakkında
arkadaşlar w715 ile yarımsaa ten biraz daha fazla ebuddye girdim internete yani..facebooka girince bu kadar yapmazdı ama e buddy de çok ısındı batarya kapagını açmak zorunda kaldım...bi sıkıntı olurmu daha fazla ısınırsa yada neden böyle yaptı?? öneriler lütfen...:aha:

ouzqan

ouzqan

Üye
başka w715 kullanan lara mesaj at ve sor onlarınkide ısınıyorsa normaldir. ama ısınmıyorsa senin tel de bir sorun var bide internete falan girerken müzik falanda açarsanız kasma yapar tel oda ısıtır cihazı

frmc32

frmc32

Üye
kardeş ben sebebinin ne olduğunu düşünüyorum bilioymusun.faceye giricne ısınmadı ama msn de sürekli yenileniyo ya ondan daha fazla enerji sarfetiyo ondan oaliblirmi??

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
kardeş ben sebebinin ne olduğunu düşünüyorum bilioymusun.faceye giricne ısınmadı ama msn de sürekli yenileniyo ya ondan daha fazla enerji sarfetiyo ondan oaliblirmi??
mantıklı bir tahmin yürütmüşşün bundan olabilir ( ki bence %75 ) bundan kullanma kılavuzuna bak ve telefonu sürekli elinde tutunca ısınması normal soğuk gazozu yarım saat elinde öyle tut noluyo görüsün gerçi oda sıcaklığında olmanda etki hem o telefon bu gazoz kullanma kılavuzunda vardır eğer her telde oluyosa bide bataryan orjinal sony ericsson mu ?

frmc32

frmc32

Üye
evet original batarya telefon yeni zaten

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
o zaman müşteri hizmetlerini arayıp bi sor belki bi anormallik vardır sormak lazım nolur nolmaz

emre_6795

emre_6795

Üye
telefonu internete girmek fazla müzik dinlemek ısıtır:oke:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
ısıtır ama kardeş yarım saatte ısıtması anormal bn bi saat konuşnca da ısınıyodu 1-1.5 net kullanınca ısınıodu bu arada telim k300i yanda yazıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt