Telefonun hacksiz haline geri dönmek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun hacksiz haline geri dönmek ?
Arkadaşlar benim n8de kurtulus belle yüklü telefonu yeniden eski hacksiz haline döndürüp orjinal belleyi yüklemek istiyorum biraz acemiyimde bu konuda yardım edebilcek arkadaş varmı ?

realplayer2

realplayer2

Üye
tertemiz olsun istiyorsan downgrade et. 25.07 annayı önce update software tekrar refurbish yapıp flaşla. en son nokia suite ile belle yükle derim

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
tertemiz olsun istiyorsan downgrade et. 25.07 annayı önce update software tekrar refurbish yapıp flaşla. en son nokia suite ile belle yükle derim

dostum bana yardımcı olabilirmisin nasıl işlemler yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yokta ?

realplayer2

realplayer2

Üye
s^3 genelde üst konu var downgrade etme çöken cihaz kurtarma diye ordaki anlatılanları yapman gerekiyo şu an mobilim dostum. Scandinavia sürümü yüklüyosun sonra naviden 25.07 annayı indirip yine aynı işlemleri yapıyosun önce flaş atmayı öğrenmen lazım tabi o iş biraz uzun

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ne downgrade si ya arkadaş cihazım çöktü demiyor ki ne diyorsunuz siz :D arkadaşım soft format at yeter sonra telefonun hacksiz oluyor ve de tertemiz oluyor telefonun arama yerine *#7370# yazın ve gerisini yönledirmlere evet diyerek tamamlayın ardından telefonunuz kapanacak hiç bir şeye basmayın sonra yeniden açıldığında tertemiz ve hacksiz olacak.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Arkadaşım, yazıyı iyi oku sonra yorum yap! Format atmakla Firmwire değişse...:nono:

----------Eklendi @ 20:16:13 ---------- Yazıldı @ 20:14:11 ----------

s^3 genelde üst konu var downgrade etme çöken cihaz kurtarma diye ordaki anlatılanları yapman gerekiyo şu an mobilim dostum. Scandinavia sürümü yüklüyosun sonra naviden 25.07 annayı indirip yine aynı işlemleri yapıyosun önce flaş atmayı öğrenmen lazım tabi o iş biraz uzun

Kurtuluşu yüklediğine göre flaş atmayı biliyordur heralde, aynı düzenle orjinali yükleyemiyor mu?

realplayer2

realplayer2

Üye
arkadaşım format atmak sadece hacki yok eder temiz bi orjinal annaya geçirmez. kurtuluş40 bellenin üstüne orjinal belle yüklerse muhtemelen cihaz çöker

----------Eklendi @ 20:18:25 ---------- Yazıldı @ 20:18:06 ----------

arkadaşım format atmak sadece hacki yok eder temiz bi orjinal belleye geçirmez. kurtuluş40 bellenin üstüne orjinal belle yüklerse muhtemelen cihaz çöker

----------Eklendi @ 20:19:46 ---------- Yazıldı @ 20:18:25 ----------

yükler tabiki ama cihaz çöker bence yada aklıma bişi gelmiyo başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt