Telefonun ekranı kırıldı, bluetooth açmam lazım, nasıl yapacağım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bfrheostat

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun ekranı kırıldı, bluetooth açmam lazım, nasıl yapacağım?
İyi akşamlar. Babamın Nokia 2630'unun ekranı kırıldı. SIM kartta hiçbir telefon numarası yok, başka bir yere de kaydetmemiş. Nokia PC Suite kullanarak telefonla iletişim kurmaya çalışıyorum ancak bluetooth'u açamıyorum. Menünün gidişatını da bilmediğim için hiç bir şey yapamadım. Başka ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Menü eğer tablo şeklindeyse, menüye girince önce aşağı tuşuna sonra seç tuşuna basınız ayarlara girecektir. Ayarlarda öyle tahmin ediyorum ki bağlantı 8. sıradadır. 8 kez aşağı tuşuna basarsanız daha sonra 2 kez seç tuşuna, yukarı tuşuna ve seç tuşuna bastığınızda bluetooth açılacaktır.

Sadece tahmindir emin değilim, sadece hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalıştım, denemekten bir şey çıkmaz. :oke:

bfrheostat

Üye
    Konu Sahibi
Sağol, liste şeklindeydi menü. Denedim ama olmadı maalesef (kitapçıktaki konu sıralanışına göre menü 4. sırada diye tahmin ettim, ne kadar doğru bilinmez :/). İşin kötüsü eskiden kitapçıklara menünün tüm sıralanışını yazarlardı, şimdi bu kitapçıkta direkt anlatmaya başlamışlar. Onu bunu denerken de tüm ayarları bırgaladık bu arada xD

Şu gizli kodlar falan oluyordu, yok mu öyle açma şansımız ve ya başka bir şey? :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
O gizli kodları bilmiyorum ama eğer dediğiniz gibi menü liste şeklindeyse 4. sırada olması gerek ayarların. Tabi bir değişiklik yapılmadıysa. Data kablosu varsa pc suite ile pc'ye bağlamayı deneseydiniz? Daha çabuk olurdu hem backup alırdınız rehberi. :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Aşağı inecen sola başacan sonra 3 alta ineceksin tıklayacaksın 3 kere tamamdır.

bfrheostat

Üye
    Konu Sahibi
Sağol, bir ara deneyeyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt