Uygulama Telefonun Andorid Sürümünü yüksek gösterme

Sponsorlu Bağlantılar

brsgltkn

brsgltkn

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Andorid Sürümünü yüksek gösterme
Telefonun android sürümü 2.3.6 ama ben 4.x.x olarak göstermek istiyorum ne yapmam lazım

The Shadow

The Shadow

Üye
Google playden su uyg. indir :

Sag alttaki kaleme bas
ro.build.version.release yazan yeri bul karsisina istedigin android surumunu yaz sadece gostermek istiyosan ;) Root gerektirir.

brsgltkn

brsgltkn

Üye
    Konu Sahibi

Sag alttaki kaleme bas
ro.build.version.release yazan yeri bul karsisina istedigin android surumunu yaz sadece gostermek istiyosan ;) Root gerektirir.

Tamam çoook teşekkür ederim aradığım buyduu :) :heyo2::alkis:aha::tşk:Bunu yapınca google playden android sürümü 4 isteyen bir uygulamayı indirebilecek miyim

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
ozakin70

ozakin70

Üye
Tabi ki de hayır desteğinin olması gerek rom yuklıceksın onun için

The Shadow

The Shadow

Üye
Tamam çoook teşekkür ederim aradığım buyduu :) :heyo2::alkis:aha::tşk:Bunu yapınca google playden android sürümü 4 isteyen bir uygulamayı indirebilecek miyim
Hayir zaten cogu calismaz indirebilsen de :) Bu sadece hava atip milleti kaziklamak icin :ehe

kfahaa

kfahaa

Üye
rootluysa rom yükle uğraşma bunlarla

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
telefonunum ram i yüksekse android rom yukle :oke:

brsgltkn

brsgltkn

Üye
    Konu Sahibi
ben bir çok rom yükledim ama sarj çok gidiyor en iyisi telefonun stock romu bundan dolayı telefonuma 2.3.6 geri yükledim sadece istedigim build kodları ile google playden istediğim uygulamayı indirmek telefonum galaxy mini 2 s6500
rootluysa rom yükle uğraşma bunlarla

zaten bir çok rom denedim sarj sorunu var ayrıca benim yüklediğim romlarda root kendiliğinden yükleniyor ayrıca root atmama gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
ben bir çok rom yükledim ama sarj çok gidiyor en iyisi telefonun stock romu bundan dolayı telefonuma 2.3.6 geri yükledim sadece istedigim build kodları ile google playden istediğim uygulamayı indirmek telefonum galaxy mini 2 s6500

zaten bir çok rom denedim sarj sorunu var ayrıca benim yüklediğim romlarda root kendiliğinden yükleniyor ayrıca root atmama gerek yok :)

o zaman bunu denicen mecbur

brsgltkn

brsgltkn

Üye
    Konu Sahibi
onu yükledim de neyi değiştireceğimi bilmiyorumbilen varsa yardım edinn :(

The Shadow

The Shadow

Üye

Sag alttaki kaleme bas
Burada yazdim ya :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Ama bu sadece telefon hakkında görünüyo android 4.x.x diye google playden google chrome indirmek istediğimde indirmiyor
Cihazi HTC Desire HD gibi gosterip herseyi indiriyoduk eskiden :hmmm Eski konulari arastir bulursun belki :)

Üst Alt