Telefonumun tuşları kazındı ne ile boyayabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun tuşları kazındı ne ile boyayabilirim ?
merhaba arkadaşlar telefonumda siyah QWERTY klavye bulunmakta ve W E S tuşlarının siyah kısmında küçük kazınmalar meydana geldi ben bunları CD kalemi ile boyadım ama bir süre sonra tekrar eski haline döndü lütfen yardım edebilirmisiniz plss

blackaid

blackaid

Üye
kazınma artınca tus takımını değiştir boyayınca bile belli olur

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yağlı boya kullan. :d:

mümkünse takımı değiştir :oke:

----------Eklendi @ 16:33:27 ---------- Yazıldı @ 16:33:08 ----------

yağlı boya kullan. :d:

cevap:
mümkünse takımı değiştir :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hiçbirşey boyamaz kardeşim.takımı degiştirek zorundasın.ya da belki tuhaf bir fikir olabilir ama,yapışkan stickerlerden al,bir tuş büyüklügünde kaç tane tuş varsa o kadar kes,bir kagıda da tuşları yaz(mesela q tuşu için q yaz,w tuşu için w ayrı ayrı hepsine özel yaz)sonra stickerlerin yapışkan olmayan taraflarına onları bir 404 yapıştırıcı yardımıyla yapıştır.en son olarak da telefonda hangi tuşa denk geliyorsa stickerin yapışkan olan kısmına gelecek şekilde yapıştır.ama bu çok saçma bir fikirdir,en iyisi tuş takımını degiştirmek.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hiçbirşey boyamaz kardeşim.takımı degiştirek zorundasın.ya da belki tuhaf bir fikir olabilir ama,yapışkan stickerlerden al,bir tuş büyüklügünde kaç tane tuş varsa o kadar kes,bir kagıda da tuşları yaz(mesela q tuşu için q yaz,w tuşu için w ayrı ayrı hepsine özel yaz)sonra stickerlerin yapışkan olmayan taraflarına onları bir 404 yapıştırıcı yardımıyla yapıştır.en son olarak da telefonda hangi tuşa denk geliyorsa stickerin yapışkan olan kısmına gelecek şekilde yapıştır.ama bu çok saçma bir fikirdir,en iyisi tuş takımını degiştirmek.

fikrini tuttum :kop:

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
öneriler için teşekkürler sanırım en iyi fikir tuş takımını değiştirmek ama stickerli fikir çok hoşuma gitti ilginiz için teşekkür ederim :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yeni tuş takımı alsana arkadaşım ne boyası yahu

fireman87

fireman87

Üye
Ojeyi denedinmi ? :ehe

• Beğen
Tepkiler: bold_9700
Ocean258

Ocean258

Üye
bosuna boyle seylerle ugrasma uzun surelı bı cozum saglamaz kardesım bencede gıt bı tus takımı al.. gerek yok bunlara )

bold_9700

bold_9700

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gayet uygun bir fiyata buldum siz ne diyorsunuz işte ürün : önerilerinizi bekliyorum :ehe

blackaid

blackaid

Üye
mesaj at çin malı felansa dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt