Telefonumun şarzı 5 saat dayanmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefonumun şarzı 5 saat dayanmıyo
Arkadaslar telefonum galaxy ace II telefonu ilk aldigimda boyle deildi sanirim ama simdi telefonla anca internete giriyorum 5 saat dayanmiyor sarzi bu neden olabilir?? Senkronizasyonlar kapali 3g kapali neden boyle sarzim cok gidior... Artik biktim telefonu sarza takmaktan 5 saat nedemek yaa lutfen yardim edin ne yapmam lazim servise mi gotursem ne yapsam ??

Bataryayı %25'den aşaya indirme, telefonun rootluysa batarya bilgilerini sıfırlayabilirsin, bazı uygulamalar kapatsanda arkada işlem yaparlar bunlara dikkat et.Batayayı çok sömürüyorum diyorsan not2 bataryası alıp telefona bantlayabilirsin

Konu Sahibi
Batarya %25 den asaya inmesin derken sunumu demek istedin?

%25 olunca sarza tak?

yakupb03

Üye
yüzde otuz falan tak ışte

Wi-fi açıkken 5-6saat zor görürsün birde ekran parlaklığı arkaplan uygulamarı buna etken bendede aynı telefon var wi-fi açıkken 5-6 saatı çok zor görüyorum

gredyy06

Üye
Wifi falan acik deil vodafonun internetinden 3g ile giriyorum 5 saat dayanmiyor...

Ekran ıSıqını En Dusuk Yap,3g'yi Kapat,Sıyah Tema kuLLan Dene BakaLm Fark eDecek mi.

mcnpl4

Üye
İnternet çok harcar

- - - Eklendi - - -

Özellikle de şebeke interneti yani normal denebilir

5800-Fx Cfw,kuLLanCısıyım teLfon eLmDen 5 dk duSmez Hep FaCdn MesjLasyOrum Yemın eDerim Şarjm 22,23 Saat qDyo Yani Demek iStdqm Bu Kadar DusmemeLi bu Süre Şarj Cihaznı CebnDe TaşyCak haLi yOk

mcnpl4

Üye
Androidde normal kullanımda o kadar zor gidiyor çoğu telefonda. sürekli internetle zor

5800-Fx Cfw,kuLLanCısıyım teLfon eLmDen 5 dk duSmez Hep FaCdn MesjLasyOrum Yemın eDerim Şarjm 22,23 Saat qDyo Yani Demek iStdqm Bu Kadar DusmemeLi bu Süre Şarj Cihaznı CebnDe TaşyCak haLi yOk

Dostum 5800 bendede vardı şarj konusunda cok iyiydi suan LG 3D Max var. 5800ı sadece bu konuda özledim

5800dayken wifi acık whatsapp falan acık tarayıcı herşey acıkken 1günü gecik gidiyodu nerdeyse suan benimde 5-6 saat anca gidiyor.

Android telefonun geneli bu 3gyi kapatınca baya farkediyor bu arada.

sen birşey mi diyorsun 5-6 saate benim 5800 da joikuspotu bi açıyorum 1 saate kalmadan şarj bitiyor. şarj olmuş bir şekilde tekrar şarja takıyorum 5-6 saat aşırı yoğun kullanımdan sonra şarjda iken telefonun şarji bitiyor.bence normal mi , normal.

- - - Eklendi - - -

bataryanın anasını ağlattık yani

Ne 5800mış herkesin elinden geçti arkadaş Dünyada kullanmayan kalmamış

Ben 3 yıl kullandım 1 kere arıza yapmadı 4 kere suya soktum 1000 kere yere düşmüştür en az ama taş gibiydi şimdi iphone kullanıyorum hemen ççiziliyo

Samet.25

Sifirla bi

5800 kullanmadımda bende e63 vardı şarjı hiç kullanmazsam 10 gün çok kullanırsam 5gün gidiyordu

vala bnde ace 2 kulaniom paso netteyim bi gune yakin gdio kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...