telefonumun imeisini klonlamışlar yardım :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
telefonumun imeisini klonlamışlar yardım :S
arkadaslar sabah bana gelen bii meseja gore xxxxxxxxxxxxx kodlu imei numaranız klonlanmıstır telefonunuz 30 gün ıcınde kapanıcaktır en kısa zamanda telefonunuzu aldıqınız yere basvurunuz dıye bı mesaj geldı.telefoncuya gıttım telefonun modelını sordu gosterdm at gıtsın cope dedı eskı model bı telefon 3220 cok uzun iş dedı faturayı ıstıcez faxlıcaklar bıze faln dedı sız en ıyısı nokıa musterı hızmetlerını arayın konusun sıze faturayı gondersınler faln dedı baska bı yolu yokmudur bunun :S arama ısı baya karısıkmıs cunku:S

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
arkadaslar sabah bana gelen bii meseja gore xxxxxxxxxxxxx kodlu imei numaranız klonlanmıstır telefonunuz 30 gün ıcınde kapanıcaktır en kısa zamanda telefonunuzu aldıqınız yere basvurunuz dıye bı mesaj geldı.telefoncuya gıttım telefonun modelını sordu gosterdm at gıtsın cope dedı eskı model bı telefon 3220 cok uzun iş dedı faturayı ıstıcez faxlıcaklar bıze faln dedı sız en ıyısı nokıa musterı hızmetlerını arayın konusun sıze faturayı gondersınler faln dedı baska bı yolu yokmudur bunun :S arama ısı baya karısıkmıs cunku:S

tel fazla degerli olmayabilir ama teli aldıgın yer senle ilgilenmek zorunda... uzun sürsün sen telefoncuya git

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA

OğuzcanAbi

Üye

telefoncuya katılıyorum

• Beğenmedim
Tepkiler: DeV/AsA

OğuzcanAbi

Üye
kendin bilirsin elden çıkar polise başvur aldığım yerde ilgilenmio de.

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
kendin bilirsin elden çıkar polise başvur aldığım yerde ilgilenmio de.

telefon annemın telefonu bu sefer pederı gondercem telefoncuya :D:D o görsun hesabını :D oda olmazsa polıse gıderım yada aksam gorusuruz heeheh :D:D

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
ne yap biliyonmu al ikitane arkini yanına akşam adam dükkanı kapatırkan git yanına bi selam çak agırdan ver telefonu haftaya alıcam de

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
:ağlarım:

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
ne yap biliyonmu al ikitane arkini yanına akşam adam dükkanı kapatırkan git yanına bi selam çak agırdan ver telefonu haftaya alıcam de

mantıklı :D ama pederı salıyım aksam ustune olmazsa oLe yapcaz artık baska care yok :D yapmak zorunda cunku

tlgcn38

tlgcn38

Üye
mantıklı :D ama pederı salıyım aksam ustune olmazsa oLe yapcaz artık baska care yok :D yapmak zorunda cunku

İst.dan geliriz merak etme yardıma sen koy kafaya yeter :p::) atılım anadolu benim okul zaten . yanlız bırakmayız orada seni :)

caca41

caca41

Üye
    Konu Sahibi
İst.dan geliriz merak etme yardıma sen koy kafaya yeter :p::) atılım anadolu benim okul zaten . yanlız bırakmayız orada seni :)
eywallah gozum saolasın yardım etcek adam cok :) atılım mezunumusun sen kocaelıdemı oturuyodun daha onceden :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
eywallah gozum saolasın yardım etcek adam cok :) atılım mezunumusun sen kocaelıdemı oturuyodun daha onceden :)

yok müdür ev ist.da okul kocaelide son sınıftayım hala atılımdayım anlaycağın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt