telefonumun ime numarası çalındı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
telefonumun ime numarası çalındı.
Merhaba arkadaşlar 2730c telefonumun ime numarası çalındı, telefonda hiçbir sorun yok sim kartı okuyor operatörleri görüyor fakat şebeke bağlanmıyor telefonda daha 1.5 yıllık garanti belgesini bulamadım :D mcsk'dan baktıgıma göre digimex diye bir telefona kayıtlı ne yapmam lazım yardım edin.

- - - Eklendi - - -

edit: s40 java destek bölümüne açamadım konuyu mobilden nedense.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Belgesini Bulursan Daha İyi Olur, Bulunca Aldığın Yere Götür Eğer Yardımcı Olmazlarsa Polise Git, Orada Gerekli İşlemleri Yaparlar, Eğer IMEI Numarası Gerçekten Sana Ait İse Sonuna Kadar Şikayetçi Olursun Kim O Numarayı Kullanıyor İse Mahkemede Yer Testipi Olur Hemen Cezayı Uygularlar.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Belgesini Bulursan Daha İyi Olur, Bulunca Aldığın Yere Götür Eğer Yardımcı Olmazlarsa Polise Git, Orada Gerekli İşlemleri Yaparlar, Eğer IMEI Numarası Gerçekten Sana Ait İse Sonuna Kadar Şikayetçi Olursun Kim O Numarayı Kullanıyor İse Mahkemede Yer Testipi Olur Hemen Cezayı Uygularlar.

telefonu istanbuldan aldım bir defa daha garantiye gitmişti ama bizim evde koyduğun koyduğun yerde durmuyorki :( belge olmadan nasıl hallederim salı günü telefonculara gösterecem bir

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

telefonu istanbuldan aldım bir defa daha garantiye gitmişti ama bizim evde koyduğun koyduğun yerde durmuyorki :( belge olmadan nasıl hallederim salı günü telefonculara gösterecem bir

O Belgeyi Bulman Sana Kolaylık Sağlar, Alındığın Yere Gitsen Zaten Yardımcı Olurlar Ama Olmuyorlarsa O Zaman Sıkıntı Olmaya Başlar. Ayrıca Telefonculara Gösterince Daha Yararlı Olacağını Zannetmiyorum, Hukuki Yol Varken.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
O Belgeyi Bulman Sana Kolaylık Sağlar, Alındığın Yere Gitsen Zaten Yardımcı Olurlar Ama Olmuyorlarsa O Zaman Sıkıntı Olmaya Başlar. Ayrıca Telefonculara Gösterince Daha Yararlı Olacağını Zannetmiyorum, Hukuki Yol Varken.

200 liralık telefon için istanbula gidemem mail çektim servisine cevap yok 1 aydır kutusu kayıp çıkacağınıda sanmıyorum başka bir eski telefon bulup ime değiştireyim dedim nokia s40ların ime değiştırilmiyormuş :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hiç uğraşma güzel kardeşim, git emniyete böyleyken böyle de! Benimde başımda benzeri durum var git emniyete durumu bildir, imei'yi çalan kişinin tespitine ve de cezai işlemin yapılması gereğini bildir, şikayetçi ol yani madurum diyeceksin kardeş, hiç telefonculara gitme bence..

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
faturasını bilsem 1 saniye durmam ama fatura yok elimde belge olmayınca beni takmazlar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ne faturası gardaş yaw? Sen telefonu sıfır mı aldın? Eğer sıfır aldıysan sorun yok git emniyete şikayet et!
2.El aldın ve aldıktan bi süre sonra imei'nin çalındığını öğrendiysen de yine sorun yok telefonla ilgili alım satım herşeyini emniyete bildirir ve telefonun imei'sini söylersen onlar gereğini yaparlar kim kimi takmıyor koskoca emniyet yani kardeşim, hemen en kısa sürede telefonu alıp emniyete git bütün gelişmeleri aşama aşama anlat, ve imei'yi kullanan telefon sahibinden de şikayetci olduğunu söyle..

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
ne faturası gardaş yaw? Sen telefonu sıfır mı aldın? Eğer sıfır aldıysan sorun yok git emniyete şikayet et!
2.El aldın ve aldıktan bi süre sonra imei'nin çalındığını öğrendiysen de yine sorun yok telefonla ilgili alım satım herşeyini emniyete bildirir ve telefonun imei'sini söylersen onlar gereğini yaparlar kim kimi takmıyor koskoca emniyet yani kardeşim, hemen en kısa sürede telefonu alıp emniyete git bütün gelişmeleri aşama aşama anlat, ve imei'yi kullanan telefon sahibinden de şikayetci olduğunu söyle..

telefonu sıfır aldım firma 'digiphone gold elektronik ' garantili telefonun orjinal ime hatta batarya altında yazıyor çarşamba günü uğrarım emniyete 17 yaşımdayım bu sorun olurmu?

___kaptan___

___kaptan___

Üye

telefonu sıfır aldım firma 'digiphone gold elektronik ' garantili telefonun orjinal ime hatta batarya altında yazıyor çarşamba günü uğrarım emniyete 17 yaşımdayım bu sorun olurmu?

anladım güzel kardeşim yaşın 17 ise bi tanıdık aile bireyi ile gidersin bu baban abin olabilir yanında bi rehber olarak gidersin maduriyetini arzedersin emniyet gereğini halleder zaten

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
anladım güzel kardeşim yaşın 17 ise bi tanıdık aile bireyi ile gidersin bu baban abin olabilir yanında bi rehber olarak gidersin maduriyetini arzedersin emniyet gereğini halleder zaten
bizim sınıfta 18 19 yaşında arkadaşlar var onlarla gideriz saolasın

___kaptan___

___kaptan___

Üye

bizim sınıfta 18 19 yaşında arkadaşlar var onlarla gideriz saolasın

bence ailenden birisiyle gitmen daha iyi olur ama yine de sen bilirsin umarım kısa sürede sonuçlanır bu durum.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
bence ailenden birisiyle gitmen daha iyi olur ama yine de sen bilirsin umarım kısa sürede sonuçlanır bu durum.
tm saol amcamla flan hallederiz babam saçma sapan yerlerden telefon alıyosun sonra böyle oluyo diye fırça attı :D

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Kusuruma bakma ama ben bu imei çalınmasını anlayamadım :hmmm

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Kusuruma bakma ama ben bu imei çalınmasını anlayamadım :hmmm

benim telefonumun ime numarasını yasak yollarla başka telefona yüklemişler benim telefon şuanda deaktif yani telefon şebeke çekmiyor bu ime geri almaya çalışıyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

tm saol amcamla flan hallederiz babam saçma sapan yerlerden telefon alıyosun sonra böyle oluyo diye fırça attı :D

bilmem mi yaa bende çalıntı telefon aldım ama bilmiyordum babamdan ne laflar duydum yani benimde dava halen devam ediyor bakalım işte :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye

benim telefonumun ime numarasını yasak yollarla başka telefona yüklemişler benim telefon şuanda deaktif yani telefon şebeke çekmiyor bu ime geri almaya çalışıyorum.

Peki imei kodunun kime ait olduğunu öğrenebilme şansımız var mı ki ?

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Peki imei kodunun kime ait olduğunu öğrenebilme şansımız var mı ki ?

büyük ihtimalle emniyetten belli olur hatta uydudan yeri bile bulunur

- - - Eklendi - - -

bilmem mi yaa bende çalıntı telefon aldım ama bilmiyordum babamdan ne laflar duydum yani benimde dava halen devam ediyor bakalım işte :)

telefon geçen sene normal fiyatı 300 liraydı bende 200e gördüm aldım ve başıma gelenler :) ve şimdi suçlu duruma düştüm kimseye laf desem yarım saat nasiyat alırıyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
2011'de telefoncuya gittim N73 verdim (telefoncu 100TL saydı) +200 TL verdim Nokia E71 aldım babam bana 1 hafta müsade et ben maaşı alayım 380TL'ye ikinci el garantilisini alalım dedi ben olmaz illa olacak dedim :( demez olaydım telefonu aldım 1 ay sonra yasal uyarı başlığı altında cihazın imei numarasından 1 numara farklı şekilde msj geldi ve kullandığınız cihaz çalıntı dedi vs vs istanbul emniyetten arandım, kayseri emniyetten arandım ifade verdim vs vs cihaz hala bende mahkeme devam ediyor cihaz çalıntı ama çalındığını iddea eden adamın verdiği ifadedeki telefonda E71 bendeki de ama imeiler hiç tutmuyor 2 ayrı durum var kafanı karıştırmak istemem :) / en iyisi en kısa zamanda emniyete git telefonu nerden aldın ne zaman kaça aldın imei ne zaman sorun oldu anlat kardeşim :)

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
tamam :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt