Telefonumun hoparlöru mu patladı acaba?:s

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun hoparlöru mu patladı acaba?:s
Arkadaşlar telefonumdan arama yaptıgımdı ses sondayken karşı tarafn sesi anlaşılmıyr bile çok çok cızırtı geliyor. Sesı yarıya aldıgmda ancak ses anlaşılır oluyor. Garantiye gitmesimi gerek mecburen? Sesi dışarıya verip konustugumda karşıyla azda olsa anlaşabiliyorm. Birde Telefondan kulaklıktan muzik dinlerken sorun yok ancak kulaksızsız dinledigimde ses ilk gunlerdeki gibi çıkmıyor, ses Azaldı sanki ve kalitesiz cıkıyor. Telefonum nokia 700 garantiye versem ne zamana gelir? Bu sorun donanımsal degilmi? Yazılımla alakası yoktur diye duşunyorum yanlışmıyım?

MaxipmaN

Üye
evet sorun donanımsal kullanıcı hatası diyeceklerdir şansın varsa bedavaya yaparlar ama zor

by-pegasus

Üye
belki garanti karşılar bilmiyorum ama
nokia lar baya geç gelir
babam bir kere vermişti
3 ayda anca geldi :(

dmatias

Üye
kullanıcı hatası demeleri için telefonun sağında solunda darbe olması veya orginal ses ve hoparlör ayarlarının fabrika ayarndan farklı olarak değiştirilmesi lazım yani overclock tarzı bişey yapılara onun dşında kullanıcı hatası dyemezler hakkını ara

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
3 ay telefn bekleyemem yedk telim yok:) garanti karsılamazsa ne kadar ucret talep ederler tahminen? Darbe almadı oyle yuksek yerden dusmede olmadı. Gece saglamdı sabh yatagımın yanımdan aldm arkadasi aramstm o zaman sorunla karşılastım.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
yok öyle bişey ya bulunduğun yer de nokia teknik servis varsa gününde veya bir kaç gün içinde teslim ediyorlar. Garantiye gönder hoparlör leri değişim yaparlar. 5800 vardı üst kısım çatladı ayrılmıştı onu bile garanti değişim yaptı biraz hakkını aşamayı bilirsen

-Hokage-

-Hokage-

Üye
bendede aynı sorun + ön kamera sounu vardı 250 tl masraf çıkardılar. Kullanıcı hatası diyeceklerdir büyük iht. Faturada donanım güncellemesi yazıyor.Çok kafana takmıyosan yollama

saybatli2010

saybatli2010

Üye
Garanti kvk ise hemen yapıyorlar benim e72 suya düştü tuş takımından bir kaç tuş basmıyordu birde mikrofon bozulmuştu. Hiç bişey demedim çalışmıyor diye verdim. 1 hafta içinde garantiden tamir ettiler.

dmatias

Üye
arkadaş ne kadar boş konşan var 3 ay hangi telefon garantide kalıyo bana bi söyleyin kalıyosada kusura bakmayn sizin salaklığınız yasal süre 20 iş günü

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Yani 3ay surmesi icin telefonun komple pert olmuş olması lazım:) baştan yeni telefn yapılır o vakte kadar. Umarım garanti karsılar. Karşılamazsa yaptırmam yuksk fiyat isterlerse yeni telefn alır yedek olark kullanrm bunu :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Garanti yaparsa tamam yoksa hiç uğraşma ;)

Üst Alt